free download 78 travel guides written by experts

Sybase va colabora cu Zachman International pentru lansarea PowerDesigner

ca primul instrument enterprise Certificat Zachman

Sybase, Inc (NYSE: SY) cea mai mare companie de software si servicii dedicata exclusiv managementului si mobilitatii informatiei a anunţat astăzi o relaţie de colaborare cu Zachman International Inc, lider-ul certificat la nivel mondial în Enterprise Architecture (EA), cu scopul de a permite integrarea framework-ul Zachman™ in versiunile viitoare ale PowerDesigner ®, produs-ul de varf al Sybase in modelarea şi management-ul metadatelor, pentru EA.

Cu PowerDesigner, Sybase are o istorie solidă de lider în Enterprise Information Architecture. Această pozitie va fi consolidata prin încorporarea workframe-ului Zachman, servind consolidarii mai departe a ofertei EA a PowerDesigner. Sybase planuieste certificarea cadrul de lucru Zachman in PowerDesigner, pentru a sprijini acest concept şi punerea în aplicare de modele compozite.
"PowerDesigner pentru Enterprise Architecture oferă un model de abordare ce faciliteaza implementarea eficienta a informaţiilor legate de arhitectura intreprinderii", a declarat Dimitri Volkmann, Sr. Director, Design Tools, Sybase. "Zachman International va consolida poziţia noastră pe piata de Enterprise Architecture, prin colaborarea cu experţi din întreaga lume cu privire la acest subiect."

PowerDesigner, capteaza in mod automat şi intuitiv, intersectia dintre toate straturile arhitecturale şi perspectivele companiei, permitand utilizatorilor din toate grupurile sa vizualizeze si sa puna rapid in aplicare schimbari fiabile si previzibile.
Valoarea utilizarii PowerDesigner impreuna cu framework-ul Zachman este aceea ca firmele vor putea să asigure mai uşor şi mai eficient calitatea şi integritatea şi prin urmare, sa puna in valoare mai bine arhitectura intreprinderii.

“Pentru prima dată, am văzut un furnizor dispus să intensifice o platforma şi să duca Enterprise Architecture in domeniul Business Design, asa cum a fost iniţial destinat să fie, mult dincolo de sisteme de informaţii şi tehnologie", a spus John A. Zachman, CEO , Zachman International, Inc. "Acesta gandire clarvazatoare va permite Sybase sa ofere valoare, nu doar tehnologiilor în cadrul întreprinderii, ci întregii activitati ca un întreg."

Zachman International a investit mult timp in educarea comunitatii referitor la transformarea şi integrarea modelelelor primitive ale cadrului de lucru Zachman in solutii de implementare. Multi experti in metodologie au fost sceptici la faptul ca Zachman Framework este pe cale sa creeze modele compozite pentru implementare in arhitecturi primitive. Fără integrare şi transformare, care sa permita construirea de modele compozite, Zachman Framework apare ca un set de clase disparate. Acum, cu PowerDesigner programat pentru prima fază de certificare, implementarea va fi obtinuta din perspectiva unui instrument.Sybase va demonstra acest Proof of Concept în cadrul atelierului Zachman Modeling în Stockholm, Suedia, în mai 2009 şi Denver, Colorado, în iunie 2009.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *