free download 78 travel guides written by experts

SwissPlan.biz lanseaza Expansys International in mediul online

La un an de la lansare, compania Expansys International se putea deja lăuda cu un portofoliu remarcabil de clienţi. Îi lipsea însă dimensiunea online, iar această absenţă din cel mai dinamic mediu de comunicare nu putea fi decât un minus pentru potenţialul de dezvoltare al firmei.

SwissPlan.biz şi-a asumat provocarea de a promova valorile Expansys International printr-un proiect pe cât de complex, pe atât de incitant: dezvoltarea şi optimizarea online a unui website special dedicat serviciilor companiei.

Expansys International, companie română cu participare elenă, reuneşte specialişti din România, Grecia şi Anglia. Experienţa semnificativă a profesioniştilor permite companiei să ofere clienţilor săi servicii specializate de audit şi expertiză contabilă, consultanţă de drept comercial, planificare fiscală, precum şi facilitarea obţinerii de credite şi fonduri europene nerambursabile. Dorind să-şi reprezinte imaginea şi pe Internet, un vector media ce câştigă tot mai mult teren în planul comunicării şi informării cotidiene, Expansys International a ales o soluţie oferită de SwissPlan.biz. Cerinţele: un website uşor de utilizat, în trei limbi, (română, engleza şi greacă), posibilitatea de a opera oricând modificări în conţinutul site-ului, dar şi de a-l promova eficient în motoarele de căutare.

SwissPlan.biz a ţinut seama de nevoile speciale de comunicare poliglotă ale echipei Expansys International atât în dezvoltarea interfeţei site-ului în trei versiuni, pentru tot atâtea limbi străine – română, engleză şi greacă -, cât şi în crearea unui CMS (content management system), sistem de gestionare a conţinutului adaptat pentru motoarele de căutare, mai ales pentru Google (prin cuvinte-cheie, descriere etc.), asigurând astfel companiei o vizibilitate sporită şi susţinându-i activ eforturile de promovare.

Combinaţia dintre toate aceste facilităţi face din site-ul www.expansys-international.ro o premieră pe piaţa românească de webdesign. “Am apelat la echipa SwissPlan.biz deoarece avem încredere că experienţa sa multinaţională în marketing, publicitate, copywriting şi web development ne va ajuta să ne facem serviciile cunoscute, să ne demonstrăm profesionalismul si competitivitatea. Suntem convinşi că o bună prezenţă pe Internet este un plus pentru imaginea noastră şi că ne va aduce nu numai mai multă vizibilitate pe piaţă, ci şi simpatia companiilor care au nevoie de ajutor profesionist pentru a-şi atinge cu succes obiectivele.”, a declarat dl. Petros Giannou, CEO al Expansys International.

 “Încă de la bun început am constatat că între echipele SwissPlan.biz şi Expansys există puternice afinităţi şi o excelentă comunicare, că împartăşim viziuni şi convingeri, precum şi un anumit mod de lucru, bazat pe operativitate şi profesionalism. Este o plăcere pentru echipa SwissPlan.biz să îmbogăţească strategia de imagine a companiei Expansys International cu componenta online şi să-i promoveze valorile în acest mediu tot mai competitiv. Proiectul s-a derulat în condiţii excelente şi ne bucurăm că partenerii noştri de afaceri îşi pot promova de-acum cu succes serviciile şi pe Internet”, a declarat dl. Albert Budica, project manager SwissPlan.biz în dezvoltarea şi optimizarea online a website-ului www.expansys-international.ro.

www.expansys-international.ro este website-ul oficial al S.C. Expansys International SRL, companie cu participare elenă specializată în audit şi expertiză contabilă, consultanţă de drept comercial, planificare fiscală, facilitarea obţinerii de credite şi fonduri europene nerambursabile.

SwissPlan.biz, proiect online lansat în România în februarie 2006, reuneşte o echipă internaţională de specialişti în marketing şi promovare online, a căror experienţă în companii autohtone şi multinaţionale din ţară şi de peste hotare include proiecte online cu un puternic impact pozitiv asupra politicii de comunicare a respectivelor companii.

Bucuresti, 13.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *