free download 78 travel guides written by experts

Super Bingo Metropolis te indragosteste de premii

Ediţia de duminică, 7 februarie a deschis pârtia câştigurilor de milioane ce se pregătesc pentru ediţia specială  de Valentine’ s Day prin acordarea premiului de linie acumulată, în valoare de peste 1.100.000 lei noi. Duminica viitoare, Sfântul Valentin şi Super Bingo Metropolis pun în joc  cel mai mare premiu de până acum, ajuns la 1.2 milioane de euro.

Cod galben de ninsoare şi de câştiguri la Antena 1 a fost semnul sub care a stat ziua de 7 februarie.  După mai multe săptămâni în care nu s-a acordat, a fost câştigat premiul de Super linie acumulată, făcându-l pe posesorul cartonului norocos mai bogat cu 1 milion o sută de mii de lei noi.  Acestuia i s-a adăugat şi premiul de super linie ce  a ridicat câştigul cu încă o sută de mii de lei.

Premii substanţiale s-au acordat şi la concursul telefonic. Ţociu şi Palade au uşurat buzunarul Super Bingo Metropolis cu mai bine de un milion şapte sute de mii de lei, bani care au ajuns  la câştigători din întreaga ţară. Printre aceştia  s-au numărat şi doi participanţi care şi-au cumpărat bilete online. În ediţia viitoare, telespectatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu o parte dintre aceştia.

Duminică au putut afla povestea câtorva dintre câştigătorii ediţiei anterioare, printre care şi pe cea a unui pensionar de 67 de ani din judeţul Sibiu, care era cât pe ce să le închidă telefonul în nas celor de la Super Bingo Metropolis, crezând că este sunat de un vecin ce insistă să îl ajute să-şi dezăpezească maşina. Cu doar câteva minute înainte de a fi sunat de Ţociu şi Palade, fericitul câştigător fusese sunat de un vecin care-l chemase să-l ajute să-şi scoată maşina din zăpadă. „Nu pot vecine, nu vezi ce zăpadă îi afară??”, i-a întâmpinat pensionarul pe cei de la Super Bingo Metropolis.  „Noi suntem de la Bingo.” „ Ce Bingo? Şi voi aveţi nevoie de tractor să vă dezăpezească?”, a continuat să întrebe nedumerit, netrecându-i prin gând că este sunat pentru a fi anunţat că a câştigat 150.000 de lei.

Tot duminică telespectatorii au putut face cunoştiinţă cu o altă câştigătoare a concursului telefonic. Femeia care locuieşte într-un sat din judeţul Buzău a plecat într-o dimineaţă să cumpere portocale, dar s-a întors acasă cu tichete de concurs. Tot portocalii, ce-i drept. Nu mai participase niciodata la Super Bingo Metropolis şi nici nu ştia măcar regulamentul. Acest lucru nu a împiedicat-o însă să câştige 10 miliarde de lei vechi.  Primul lucru pe care l-a făcut după ce a căştigat a fost să-şi sune soţul care muncea în Cipru şi să-l anunţe că nu va mai fi nevoie să stea departe de casă. Primul lucru pe care are de gând să îl ia cu banii câştigaţi este însă o proteză performantă pentru fratele ei, care are ambele picioare samputate.

Surprizele continuă şi săptămâna viitoare. Chiar dacă câştigătorul premiului de linie acumulată i-a luat-o înainte Sfântului Valentin care pregătise pentru ediţia  de duminică un report  substanţial, acesta a găsit modalitatea de a-şi lua revanşa: pune în joc cel mai mare premiu jucat vreodată la Super Bingo Metropolis. Astfel, cel sau cea care va realiza bingo până la bila 55 are şansa unică de a deveni mai  bogat cu 1.2 milioane de Euro.

În plus, îndrăgostiţii au şansa de a-l întâlni săptămâna aceasta pe Mister Bingo la Suceava.

Bucuresti, 08.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *