Kinodiseea

Sub platforma “Finlandia – Artist goes pure”, DJ Ravin lanseaza

„Buddha Bar XI” în România, la Iași

DJ Ravin, renumit pentru albumele Buddha Bar, are în plan o compilaţie specială Finlandia Artist Goes Pure

Invitat în România în cadrul platformei Finlandia Artist Goes Pure, DJ Ravin a adus atmosfera Buddha Bar în The Office Lounge din Iaşi. Cu ocazia evenimentului, artistul şi-a arătat dorinţa de a semna o compilaţie specială, inspirată din valorile Artist Goes Pure: natura, în forma ei pură, unicitate, emoţie și tradiție.

Vineri seara, DJ Ravin a oferit ieşenilor o incursiune în atmosfera care încântă, de mai bine de 12 ani, fanii muzicii Buddha Bar de pretutindeni. Evenimentul a lansat cea mai nouă compilaţie semnată DJ Ravin, Buddha Bar XI, într-o noapte plină de energie, cu un mix senzorial inspirat din natură.

Sound-ul unic, diferit al lui DJ Ravin îl inscrie în grupul select de artişti sustinuţi de Finlandia prin platforma „Artist Goes Pure”. Muzica lui DJ Ravin interpretează în mod original sunetele din natură, pe care le îmbină armonios cu note electronice şi accente etnice. Sound-ul mereu fresh apropie muzica lui Ravin de spiritul Finlandia, un brand care celebrează natura în forma ei pură şi preţuieşte autenticitatea.

Platforma “Finlandia – Artist Goes Pure”, lansată anul trecut în România, a susţinut până acum artişti cu un sound special, personal, diferit de restul scenei muzicale: Loredana, al cărei ultim album, „Sundance” a fost lansat şi promovat cu sprinjinul Finlandia, Touch & Go, Funkstar Deluxe.

Muzica trebuie să fie emoţie pură
Fiecare compilaţie Buddha Bar e o poveste în sine, iar noul album, Buddha Bar XI, nu face excepţie. Un adevărat tur de forţă, albumul îmbină influenţe greceşti, italieneşti, spaniole, chinezeşti, libaneze şi indiene cu soundul electronic specific Buddha Bar. Fiecare piesă spune o poveste, este rezumatul artistic şi emoţional al unei călătorii.

„Muzica trebuie să umple şi să înfrumuseţeze un spaţiu, aşa cum o face un buchet de flori”, consideră DJ Ravin. „O compilaţie este ca un „buchet” de melodii care transmit o stare specială şi creează o atmosferă distinctă pentru cei care le ascultă. De aceea, pentru fiecare piesă în parte aleg sa colaborez cu un artist care transmite emoţie şi este unic prin muzica lui”, spune Ravin.

Muzica românească ar putea inspira o viitoare compilaţie Buddha Bar
Dupa mai multe vizite în România, în cadrul platformei Finlandia Artist Goes Pure, DJ Ravin salută ideea unei colaborari mai strânse cu artişti români: „Mi-ar plăcea să explorez mai mult peisajul muzical românesc, pentru că aveţi artişti valoroşi, care au un stil aparte de a folosi instrumentele. Muzica lăutărească, spre exemplu, ar face o combinaţie reuşită cu beaturi şi sunete electronice. Aş putea mixa muzica tradiţională cu sunete naturale, cum e sunetul valurilor, al brizei, şi chiar să „condimentez” un astfel de mix cu versuri în limba română, care sună frumos, îmi este vag familiară datorită originii ei latine.”

Ravin şi-ar dori să petreacă în România cel puţin o lună de zile, pentru a descoperi artişti noi şi stiluri muzicale cu specific local. Astfel, între viitoarele lui proiecte s-ar putea înscrie şi o ediţie Buddha Bar inspirată din muzica românească.

Despre DJ Ravin:
Ravin s-a nascut in insulele Mauritius, dar si-a dezvoltat pasiunea pentru muzica in Franta, unde a trait incepand din adolescenta. Si-a cultivat gusturile in materie de muzica lucrand intr-un music shop, inainte de a deveni DJ in celebrul club “Le Rex”. Prietenia cu Claude Challe, parintele muzicii Buddha Bar, i-a schimbat viata. A ajuns DJ in celebrul club in 1997, ramanand puternic atasat si preocupat de acest gen muzical. In prezent, Ravin este considerat unul dintre cei mai importanti reprezentanti ai stilului Buddha Bar.

Despre Brown Forman:
Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *