free download 78 travel guides written by experts

Sub deviza “Prezent in Europa”, REALITATEA.NET si Cotidianul.ro vor transmite necenzurat alegeri

pentru Parlamentul European

Duminică, 7 iunie

În ziua alegerilor, REALITATEA.NET şi Cotidianul.ro vor prezenta necenzurat, din aproape în aproape, cum se va desfăşura primul vot european din istoria românilor, dar şi informaţii care din raţiuni ale unor reglementări legislative în vigoare nu pot apărea pe tv sau în ziare.  

În plus, de la ora 20:00, în cadrul videochatului “Prezent în Europa”, Adrian Ursu şi Ionel Lespuc vor anunţa, în exclusivitate, cine va reprezenta România în Parlamentul de la Bruxelles.

Pe parcursul întregii zile de duminică, REALITATEA.NET, portalul de ştiri numărul 1 în România, îşi va transforma pagina de start într-un veritabil laborator de ştiri electorale, difuzând la minut cele mai fierbinţi noutăţi despre candidaţii la europarlamentare, evenimentele de la urnele de votare şi reacţiile principalelor formaţiuni politice. Pornind de la acestea, Cotidianul.ro, cel mai activ spaţiu online de opinie şi dezbateri, va declanşa un maraton de analize la cald, oferind comentarii la fiecare 10 minute, în secţiunea Cotidianul.ro/Comentatori/Lacald.

La finalul zilei, începând cu ora 20:00, în ediţia specială a videochatului “Prezent în Europa”, Adrian Ursu, redactor-şef al ziarului Cotidianul, şi Ionel Lespuc, redactor-şef REALITATEA.NET, vor intra în direct cu românii pentru a transmite în avanpremiera naţională şi analiza împreună cu invitaţii din studio rezultatele alegerilor europarlamentare.

“Prezent în Europa” va putea fi urmărit live, simultan pe REALITATEA.NET şi Cotidianul.ro/Videochat, utilizatorii având posibilitatea de a interveni în dezbateri prin intermediul comentariilor text.

La începutul acestei săptămâni, sub mesajul “Prezent în Europa”, REALITATEA.NET şi Cotidianul.ro au  lansat o campanie de încurajare a exercitării dreptului de vot, în cadrul căreia Robert Turcescu, Melania Medeleanu, Adrian Ursu, Mihai Dobrobolschi, Costi Rogozanu, Adelin Petrisor, Liviu Mihaiu şi, nu în ultimul rand, Andreea Cretulescu şi-au exprimat opiniile cu privire la alegerile europarlamentare de duminică.

Bucuresti, 05.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *