free download 78 travel guides written by experts

Stiri de la echipa Audi DTM

·    Ronaldinho si coechipierii sai de la FC Barcelona viziteaza Audi
·    Presedintele Audi Rupert Stadler la Barcelona
·    Audi Enonomy Run subliniaza economia de carburant

Vedetele clubului de fotbal FC Barcelona a vizitat echipa Audi DTM joi inaintea cursei. Pe Circuit de Catalunya Ronaldinho, Lionel Messi, Thierry Henri si compania au noile masini Audi “de companie” din partea lui Ralph Weyler, membru in board-ul de marketing si vanzari AUDI AG. In plus, au avut ocazia sa faca cateva ture la bordul unui Audi A8 si sa ii fie pasageri lui Mattias Ekstrom si Tom Kristensen la bordul taxiului de curse Audi A4 DTM. Cu o zi inainte, Mattias Ekstrom si Tom Kristensen au participat la meciul de fotbal din Champions League dintre FC Barcelona si Olympique Lyon. Mattias Ekstrom a vazut pentru prima data in viata sa un meci de fotbal si a fost martorul unei victorii clare cu 3:0 a echipei gazda FC Barcelona impreuna cu Tom Kristensen, un mare fan al fotbalului si un public de 80.000 de oameni pe Camp Nou, cel mai mare stadion din Europa.

Directorul diviziei Audi Motorsport, Dr. Wolfgang Ullrich a primit o vizita importata in weekendul de cursa de la Barcelona: Rupert Stadler, Presedintele Asociatiei de Actionari Audi AG a venit sa vada echipa la lucru in Catalunia.
In evenimentul Audi Economy Run, Martin Tomczyk si Mattias Ekstrom au trebuit sa arate ca au si alte talente in afara de a pilota rapid. Competitia a fost gandita pentru a obtine o economie de carburant maxima. La volanul unui Audi R8, Ekstrom a obtinut o valoare mai buna decat cea a colegului Tomczyk, care si-a luat revansa a doua zi reusind sa obitina pole-position-ul. Competitia pentru jurnalisti a fost castigata de comentatorul ARD Philipp Sohmer in fata lui Gregor Messer (auto motor und sport) si Maria de Villota, fiica fostului pilot spaniol de Formula 1 Emilio de Villota.

Mecanicii echipei Audi Sport Team Rosberg si Mike Rockenfeller i-au oferit un cadou generos lui Andreas Roos, membru al echipei, cu ocazia casatoriei acestuia. Inginerul de cursa a primit locul din dreapta in taxiul de cursa alaturi de pilotul sau Mike Rockenfeller. Tanara mireasa, Nina Roos a primit si ea botezul vitezei pe scaunul “fierbinte” alaturi de “Rocky”.

In amintirea fostului Campion Mondial de Raliuri Colin McRae, trecut in nefiinta in urma unui accident, Mattias Ekstrom, Tom Kristensen, Mike Rockenfeller si Markus Winkelhock au pilotat cu steagul scotian si insemnul “Colin” lipit pe castile de concurs. In trecut, Ekstrom si Kristensen au concurat impotriva lui Colin in cadrul “Cursei Campionilor”. Tina Thorner, partenera lui Mattias Ekstrom, prezenta si ea la Barcelona ar fi trebuit sa fie copilotul lui McRae in cadrul rally-raidului Dakar 2008.

Oswald Kristinsen a fost si el prezent la cursa de la Barcelona. In varsta de doar cinci luni, fiul lui Tom Kristensen a privit prima sa cursa de DTM din bratele mamei sale, Hanne.

Sursa: Porsche Romania/Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 1.10.2007 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *