Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Stela Popescu va interpreta rolul titular in musicalul “Chirita la Iasi” in regia lui Dan Tudor

Premiera pe 16 ianuarie 2017

Stela Popescu deţine rolul celebrului personaj al lui Alecsandri, Dan Tudor este regizorul noii versiuni a musicalului

Luni, 16 ianuarie 2017, apoi în zilele de 17, 23, 24, 30, 31 ianuarie – ora 10:00, 21 ianuarie ora 17:00, 22 ianuarie ora 11:00 – la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor va avea premiera primul eveniment al anului de la Teatrul Stela Popescu: musicalul CHIRIŢA LA IAŞI de Roman Vlad.


Un spectacol inspirat  de piesa lui Vasile Alecsandri, în regia lui Dan Tudor, cu participarea Stelei Popescu în rolul principal, alături de Daniel Filipescu, Andrei Lazăr, Andreea Blidariu, Ştefan Popov, Bogdan, Jennifer, Marian Marinescu şi alţi tineri actori din colectivul teatrului. Musicalul propune o muzică originală, dar şi ecouri din pagini de Alexandru Flechtenmacher (autorul versiunii clasice a musicalului “Coana Chiriţa”), o mişcare scenică alertă, cu accent pe comicul de situaţie, dansuri de epocă elegante si pline de vervă semnate Ştefan  Soare şi lansate de Baletul Teatrului Stela Popescu, costume fastuoase, decoruri sugestive compuse de Viorica Petrovici.

Iată premisele unei producţii care, cu siguranţă, va avea un parcurs de sute de reprezentaţii, pentru că toată echipa artistică este captată de subiect, de ritmul şi pitorescul desfăşurării regizorale. Energia pozitivă, culoarea, virtuozitatea, inspiraţia care se transmit vor cuceri auditoriul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *