Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Start-up-ul clujean, Noah Watches, finalista celei de a III-a editii “Made in Romania”

Bursa de Valori București (BVB) a anuntat oficial si a premiat cele 15 companii finaliste ale celei de-a treia editii „Made in Romania”, un program derulat de BVB si partenerii sai pentru a identifica si sustine viitoarele motoare de crestere ale economiei locale sau din regiune.

Noah Watches (www.noah-watch.com), start-up axat pe productia si design-ul de ceasuri de mana din lemn, se numara printre cei 15 finalisti, in urma unui proces complex de selectie. Finalistii au fost anuntati, in cadrul Galei ‘Made in Romania’.

„Antreprenorii Made in Romania ne fac să ne simțim mândri că suntem români. Astfel, descoperim atât afaceri de succes începute de la zero și aduse la un nivel de maturitate ridicat, cât și companii inovatoare aflate la început de drum, dar cu potențial remarcabil de dezvoltare accelerată. Mediul privat este principalul contributor la formarea Produsului Intern Brut în Romania, iar cu cât o să dezvoltăm mai multe astfel de companii în România, cu atât viitorul nostru va fi mai bun. Made in Romania ajută antreprenorii români să-și atingă potențialul maxim de dezvoltare în folosul întregii comunități locale și a noastră a tuturor”, a declarat Lucian Anghel, Președintele Consiliului de Administrație al BVB.

Noah Watches, finalista editiei 3 Made in Romania

Compania NOAH Watches este un business antreprenorial cu capital 100% romanesc, fondat in 2016, si face parte din grupul de companii APS.

Startup-ul si-a facut debutul pe piata cu o gama exclusivista de ceasuri de lemn realizate manual, prezente in 2019 pe mai mult de 10 piete international, iar recent a lansat prima sa gama de serie – ceasurile Aspire – un produs adresat consumatorilor la nivel global.

“Probabil suntem juniorii acestei familii care a fost premiata in cadrul programului Made in Romania. Felicitam toti finalistii acestei editii. Ne mandrim ca suntem singurul brand de ceasuri de mana care produce local ceasuri de mana la scara extinsa si credem ca vom pune Romania pe harta mondiala a orologeriei.” a spus Ruben Perju, co-fondator NOAH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *