metalshow

Staropramen prezintă cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania

Staropramen te invită să-ți surprinzi gustul pentru film la cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Pentru al doilea an consecutiv, berea care îți surprinde gustul pentru experiențe deosebite, este alături de festivalul ce oferă experiențe cinematografice memorabile tuturor cinefililor.

În perioada 2 – 11 iunie 2017, publicul prezent la Cluj își va putea surprinde gusturile pentru film și bere luând parte la o serie de activități pregătite sau susținute de Staropramen în Piața Unirii, la Castelul Bánffy de la Bonțida, la Casa TIFF, la Cercul Militar, precum și la terasele clujene.

kv2017staropramen_tiff
Marele premiu al TIFF, Trofeul Transilvania, va fi oferit și în acest an de Staropramen celui mai bun film aflat în competiție. Încă de la început, cei prezenți în Cluj-Napoca se vor întâlni cu Staropramen la Gala de deschidere din 2 iunie, în secțiunea FILM FOOD din cadrul TIFF, dar și în zonele de festival.

,,TIFF este, cu siguranță, un eveniment ce oferă o experiență unică, pe care o putem asocia doar cu un gust aparte. Iar Staropramen aduce în plus savoarea acestui gust deosebit și experiențe surprinzătoare din colecția Oameni&Gusturi. Festivalul e locul în care ne surprindem gusturile pentru film, pentru artă în general. Pe platoul de filmare TIFF, Staropramen și-a găsit rolul potrivit, un rol principal în momentele cu gust din cadrul festivalului”, a declarat Teodora Agafiței, Brand Manager Staropramen.

„Suntem încântați că Staropramen este alături de TIFF, pentru al doilea an consecutiv. Știm că poveștile despre filme au mai multă savoare împărtășite cu prietenii, la o bere, de aceea îi așteptăm pe cinefili să se lase surprinși de toate experiențele pe care le are de oferit festivalul – cinematografice, muzicale, culinare”, a declarat Cristian Hordilă, managerul TIFF.

Posibilitatea de a câștiga 30 de invitații VIP în fiecare zi, Kit-urile CineFil și CineShow oferite ca premii în cadrul mai multor concursuri, demonstrațiile inedite la care cinefilii se pot implica pentru a recompune posterul unui film, dar și sesiunile culinare ale chefilor invitați sunt doar câteva dintre suprizele cu care Staropramen vă va surprinde pe perioada desfășurării festivalului.

Staropramen continuă să susțină evenimentele dedicate recunoașterii și dezvoltării cinematografiei românești, precum și evenimente culturale din zonele de teatru, muzică, fotografie, carte, dans, atât prin intermediul parteneriatelor, dar și prin intermediul platformei www.oamenisigusturi.ro. O poveste urbană în care arta și artiștii sunt aduși mai aproape de publicul lor, o cale de acces către oameni, locuri, proiecte și evenimente de valoare, ce se adresează tuturor celor care vor să-și surprindă gusturile pentru experiențe culturale cât mai diverse, cu ajutorul informațiilor și relatărilor realizate de către curatorii platformei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *