free download 78 travel guides written by experts

Spioana imperiala

Mark Robson
Editura Corint Junior

Editura Corint a lansat recent un nou… segment: CorintTeens. O initiativa laudabila intrucat cartile trebuie citite, desigur, insa trebuie sa fie citite cartile potrivite la varsta adecvata.

In cadrul acestei colectii a aparut si romanul Spioana imperiala. Un volum cu o actiune incitanta si de asemenea cu personaje bine construite si situatii care par desprinse din realitate.

Prologul va introduce in atmosfera si va invita sa cunoasteti un personaj si situatia ce rastoarna un regim. Apoi, incet-incet, aflati de ce a fost daramat acel regim si ce rol joaca tanara Femke in toate acestea. Spioana este o persoana extrem de interesanta, mai ales ca reuseste si sa intre foarte bine in pielea unor persoane diferite – la anumite petreceri oficiale era o persoana bogata si mereu nemultumita.

Romanul este unul ce ii atrage deopotriva pe adolescenti dar si pe adultii ce o vor lectura. E o carte cu mult suspans, bine scrisa si cu o poveste interesanta. Veti avea parte de rasturnari de situatie, veti vedea cum si daca se poate vorbi despre loialitate, veti afla cum reuseste Femke sa iasa dintr-o cursa in care este prinsa si… multe-multe altele.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *