metalshow

Spectacolul “1989 – 2009 Degeaba” va avea loc doar in 3 orase

Din cauza decorului impresionant si numarului mare de artisti,

“1989- 2009 –  DEGEABA”. Un spectacol născut din strigătul poporului, o dezbatere firească a importanţei parcurgerii celor douăzeci de ani. S-a obţinut ceva prin Revoluţie? Aceasta este intrebarea la care spectatorii ce vor participa la acest concert plin de originalitate vor dori să afle un raspuns. Protagonistul evenimentului, maestrul Tudor Gheorghe, nu garanteaza explicatia, insa suntem siguri ca va oferi suficiente motive pentru a ne gandi din alta perspectiva la urmatorii 20 de ani. “Despre ce povesteste spectacolul acesta? Ce am crezut noi ca se va intampla in ’89 si cum s-a ales praful de noi pana astazi! Sunt poezii extraordinare. Aici am scris tot”, ne dezvaluie maestrul despre acest eveniment.

Spectacolul va fi altfel, intrucat maestrul s-a obisnuit sa isi suprinda intodeauna publicul. Astfel, exceptand mesajul plin de originalitate, evenimentul beneficiaza de aportul unei veritabile trupe rock, ce va constitui o aparitie cu adevarat inedita. O mare surpriza o vor reprezenta insa si fabuloasele efecte de lumini si cele pirotehnice, lucru nemaintalnit pana acum in cadrul reprezentatiilor semnate de Tudor Gheorghe.

In afara de avanpremiera de la Craiova (Teatrul National Marin Sorescu) din data de 17 decembrie si reprezentatia din capitala din 18 decembrie de la Sala Palatului, singurul oras care va mai beneficia de acest spectacol va fi Constanta (19 decembrie). Decorul impresionant “angajat” pentru acest spectacol si instalatiile de sunet si lumini, ce vor crea o atmosfera de-a dreptul inedita, complet diferita de reprezentatiile maestrului de pana acum, reprezinta totusi o piedica in extinderea acestui eveniment la nivel de turneu. Prin urmare, cei care nu vor sa piarda aceasta reprezentatie unica au de ales intre cele trei orase pentru a incerca sa gaseasca raspunsul la intrebarea “Au trecut Degeaba sau nu cei 20 de ani?”

Pentru spectacolul din capitala, biletele pot  fi achizitionate la preturi ce variaza intre 160 Lei si 50 Lei din reteaua magazinelor Vreau Bilet: Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Ligia F – Pache Protopopescu nr.23, Rin Grand Hotel – Rent –a –Car, Pasajul Universitatii – Trident Touring, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro . Pentru reprezentatiile din Craiova si Constanta, doritorii isi pot achizitiona bilete de la casele de bilete ale  Salilor de Spectacol.

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *