Shadow

Sonae Sierra, recunoscuta pentru performanta de top in managementul investitiilor in cadrul European Property Investment Awards

· Sonae Sierra a castigat premiul pentru cel mai performant specialist in fondurile de investitii pe piata din Portugalia in cadrul European Property Investment Awards

Sonae Sierra a fost recompensata cu un premiu prestigios in cadrul ceremoniei European Property Investment Awards, organizata de MSCI, fiind declarata compania castigatoare pentru cel mai performant fond de investitii de pe piata portugheza. Premiul recunoaste activitatile de management si abilitatea in business-ul de investitii ale companiei care a reusit sa obtina cel mai performant randament in sectorul respectiv in ultimii 3 ani.

Sonae Sierra logo

Portofoliul global al companiei Sonae Sierra in Portugalia a avut un randament direct de 18.3 % in ultimii 3 ani, ceea ce reprezinta o performanta cu 3.0 % mai mare comparativ cu nivelul de referinta pentru piata de retail.

Obiectivul general de investitii al companiei Sonae Sierra este de a oferi investitorilor dividente si aprecierea capitalului prin investitii in bunuri imobliare de cea mai inalta calitate. Acest premiu reprezinta o recunoastere a performantei remarcabile cu venituri peste medie obtinute de compania Sonae Sierra pe o perioada de trei ani pe piata portugheza, datorata ratei ridicate de ocupare in cadrul proprietatilor, dar si a venitului brut mai mare si a venitului net din exploatare pe metru patrat.

In cadrul ceremoniei European Property Investment Awards, se premiaza fondurile de proprietate europene, care au obtinut performante extraordinare in tari din Europa in ultimii trei ani, pana in decembrie 2016. Pentru a fi nominalizate, toate fondurile inscrise in competitie sunt analizate de catre MSCI’s Real Estate Portfolio Analysis Service, care ofera investitorilor analiza relevanta a randamentelor obtinute pe piata in care activeaza.

MSCI este un important furnizor de instrumente de administrare a portofoliilor si de gestionare a riscurilor pentru investitori globali si este organizatorul European Property Investment Awards.

Pedro Caupers, Director Executiv Sonae Sierra al Managementului Investitiilor si al Activelor: „Suntem foarte incantati sa obtinem acest premiu remarcabil, ce vine ca o recunoastere a performantei excelente a activitatilor noastre de management si de investitii, a procesului nostru de investitii aprofundat, a expertizei si a angajamentului nostru de maximiza rentabilitatea investitiilor pentru partenerii nostri si de a finanta investitorii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *