Shadow

Sonae Sierra câștigă 3 premii europene importante pentru ParkLake

 ·    ParkLake confirmă succesul său remarcabil cu 3 premii internaționale acordate de 2 entități diferite
 ·    O investiție de 180 milioane EUR reprezentând 70.000 m2 și peste 200 de magazine

Sonae Sierra, compania internațională dedicată dezvoltării și deservirii proprietăților dinamice de tip retail, a fost recent recompensată cu 3 premii europene prestigioase. La cea  de-a 12-a ediție anuală a premiilor pentru proprietatea imobiliară, SEE Real Estate Awards, eveniment organizat la București, România, Sonae Sierra a primit premiul pentru Cel mai bun dezvoltator de retail (Best Retail Developer). Deschis recent, în septembrie 2016, centrul comercial ParkLake a fost ales Cel mai bun Proiect de retail al anului din Europa de sud-est (Best Retail Project of the Year in South Eastern Europe).


În plus, în aceeași seară, însă de această dată la Praga, la Gala Premiilor CIJ HOF (Hall of Fame), ParkLake s-a numărat printre câștigătorii de la categoria Cei mai buni dintre cei buni și a primit premiul pentru Cel mai bun proiect și dezvoltator de retail din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est (Best Retail Development & Developer across CEE & SEE region).

Premiile EuropaProperty SEE Real Estate Awards reprezintă cel mai longeviv și singurul eveniment de acest tip care aduce laolaltă profesioniștii din domeniu, de la nivel local și internațional, care se pot astfel întâlni și discuta despre oportunitățile din Europa de sud-est. Premiul aduce recunoaștere calității designului, calității construcției și a proceselor de construcție din perspectiva costurilor, a protecției mediului, accesibilității și amplasamentului și totodată a succesului comercial și durabilității proiectului.

CIJ Europe, cel mai important furnizor de informații din domeniul imobiliar comercial din Europa centrală și de sud-est, a lansat în iulie 2016 cea mai metodică și transparentă platformă de jurizare pe două eșaloane, având ca scop departajarea în rândul elitei proiectelor imobiliare, a companiilor și furnizorilor de servicii din șase țări din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est la gala finală de premiere. Premiile se acordă ca recunoaștere a realizărilor remarcabile din domeniul dezvoltării proprietății imobiliare și este votat de un comitet independent format din profesioniști de marcă din întreaga Europă.

Ingo Nissen, Director Executiv al Sonae Sierra, responsabil pentru proiectele de dezvoltare din România a afirmat următoarele: „Ne bucură foarte mult aceste 3 premii și să ne vedem eforturile apreciate și onorate în toată Europa. Scopul nostru este acela de a crea spații care oferă posibilitatea de petrecere a timpului într-un mod plăcut și atrăgător, respectând deopotrivă mediul înconjurător. Suntem foarte mulțumiți să vedem recunoașterea efortului investit în crearea celei mai moderne și atractive destinații comerciale și de agrement din București, care vine cu o nouă combinație de chiriași și noi concepte, precum și cu un design și o arhitectură impresionantă și cu posibilități de agrement tematic surprinzătoare, create exclusiv pentru ParkLake, un centru comercial care a devenit totodată un exemplu de sustenabilitate.”

TJ Kearns, Director al Caelum Development Director, a declarat: „ParkLake a stabilit un nou etalon în România ca destinație de retail și de petrecere a timpului liber, cu peste 200 de magazine și aproximativ 70.000 m2 GLA. Ne mândrim în special cu felul în care a fost concepută zona de restaurante, care include 23 de restaurante și se numără printre cele mai bune din Europa de est. Centrul comercial are o ofertă unică de chiriași și o combinație aparte de trăsături de activități sportive și de agrement, inclusiv un cinematograf multiplex, un sală de sport WordGym și o piscină, zonă pentru sporturi în aer liber și de relaxare, legate de vecinătate cu Parcul Titan.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane EUR care și-a deschis porțile în septembrie 2016. Centrul comercial oferă un retail de calitate pe o suprafață de 70.000 m2 GLA, cu peste 200 de magazine, inclusiv 23 de restaurante, un cinematograf multiplex și 2.450 de spații de parcare în subteran. Centrul are o ofertă unică de chiriași și o combinație aparte de activități de agrement și sportive legate de vecinătatea Parcului Titan.

După ce a primit și alte premii pentru proiectul imobiliar dezvoltat la ParkLake, Sonae Sierra și Caelum Development au avut onoarea de a primi în acest an distincția pentru Cel mai bun dezvoltator de retail,  Cel mai bun proiect de retail din Europa de sud-est, din partea EuropaProperty precum și premiul pentru Cel mai bun proiect și dezvoltator de retail din regiunile Europa centrală și de est și Europa de sud-est din partea CIJ Europe.

Sonae Sierra și Caelum Development au primit recunoașterea faptului că se află printre campionii anului, cei care reprezintă cele mai bune și remarcabile realizări în rândul proiectelor, companiilor și din domeniu din Europa de sud-est și Europa centrală și de est în 2016. Membrii juriului sunt profesioniști cu experiență din domeniul imobiliar, reprezentând toate sectoarele industriei proprietății comerciale și de retail din regiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *