free download 78 travel guides written by experts

Software ERP de ultima generatie tehnologica pentru liderul distributiei de vaccinuri

Fidelio Farm, lider în distribuția produselor radiofarmaceutice cu destinația Medicina Nucleara și în distribuția de vaccinuri pentru sectorul  privat, ia decizia consolidării infrastructurii informatice prin implementarea SeniorERP. Alegerea unui software ERP de ultimă generație la Fidelio Farm are ca obiectiv o mai bună analiză a proceselor interne pentru dezvoltarea strategică a companiei.

Implementarea SeniorERP va avea două obiective majore: creșterea eficienței operaționale și asigurarea suportului decizional la nivel de management.

Beneficiile pe termen scurt urmărite prin implementarea SeniorERP sunt:

·         Urmărirea trasabilității produselor și a proprietăților acestora, în special a termenelor de valabilitate și identificarea articolelor pe loturi;

·         Urmărirea și gestionarea stocului de marfă, descarcare de gestiune FEFO, controlul articolelor cu termen scurt sau apropiat de expirare;

·         Cresterea eficienței agenților prin organizarea forței de vânzare în divizii.

·         Recepționarea în sistem a modificărilor legislative într-un timp scurt;   

·         Analiza centrelor de profit;

·         Gestionarea compactă a datelor cu privire la ofertarea, adjudecarea și livrarea produselor dintr-un contract obținut prin licitație publică; controlul produselor, a tranșelor și a cantităților care au rămas de livrat dintr-un contract etc.

“Cu ajutorul SeniorERP și a echipei Senior Software, sperăm să obținem o eficientizare a costurilor și un ajutor considerabil în analiza și dezvoltarea companiei. Mulțumim echipei Senior Software pentru răbdarea și disponibilitatea de care au dat dovadă pe tot parcursul procesului de negociere a condițiilor contractuale.  A declarat Dl. Doru Filip, Director General Fidelio Farm și fost Director General la Polisano.

Dorim de asemenea să continuăm dezvoltarea companiei prin lărgirea portofoliului de produse pentru spitale, dezvoltarea unui portofoliu propriu de produse dermatocosmetice, acreditarea în vederea reciclării produselor radioactive. Prin consolidarea infrastructurii informatice cu un software ERP de ultimă generație ne vom păstra  o poziție competitivă.” a adaugat Dl. Filip Doru.

În cadrul implementării, Fidelio Farm a optat atât pentru functionalități operaționale, de core-business, cât și pentru raportare extinse pe vânzări și centre ce cost: analize de profitabilitate, situația vânzărilor pe divizii, trendul vânzărilor la nivel de agent, top clienți, urmărire costuri repartizate pe locații și departamente, evoluția unui tip de cheltuială de la o lună la alta etc.

Decisive în alegerea SeniorERP au fost referințele în domeniu, flexibilitatea politicii comerciale, profesionalismul echipei și tehnologia inovativă. Au fost luate în calcul și criterii specifice, precum interfața și intuitivitatea sistemului, flexibilitatea soluției pentru customizări și compatibilitatea cu procesele specifice companiei.

Fidelio Farm este un jucator competitiv și în piața de medicamente și materiale sanitare, având în prezent peste 1500 de clienți la nivel național. Fidelio Farm lucrează în colaborare directa sau indirectă cu instituții private, producători și lanțurile de farmacii – Sensiblu, Catena, Help Net, Hermes, Dona.

Bucuresti, 10.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *