free download 78 travel guides written by experts

SNICKERS® Urban Arena Urban Mix

Sportul urban cucereşte Bucureştiul

Pasionaţii de sporturi urbane şi-au dat întâlnire la marea finală SNICKERS® Urban Arena Urban Mix sâmbătă, 25 octombrie, la Romaero Băneasa, în cadrul unui eveniment cu maximum de adrenalină şi premii de peste 3000 de euro. În arenă s-au înfruntat echipele finaliste la Skateboarding, Rolling şi BMX pe mixaje live Şuie Paparude, Dj Cristu, Gojira cu Leizaboy şi Dj Dudu.  
Romaero Băneasa s-a transformat astfel în SNICKERS® URBAN ARENA, locul unde au putut fi văzute cele mai elaborate scheme de tricks & freestyle. La start s-au adunat cele 10 echipe finaliste formate din câte trei BMXeri, rolleri şi skateri, care s-au confruntat într-o luptă cu adrenalină la extrem, sub încurajările celor peste 300 de tineri prezenţi. După trei ore de atmosferă încinsă şi competiţie strânsă, în care echipele şi-au demonstrat abilităţile în sport urban, Bucureştiul a fost cucerit de cel mai tare „trib urban” – echipa de skateri „TBC”.

În plus, spaţiul Romaero Băneasa a fost luat în stăpânire de cei mai experimentaţi grafferi care şi-au demonstrat abilităţile la concursul de graffiti desfăşurat vineri, 24 octombrie. Cei pasionaţi de grafică au putut participa în plus la Urban Bazar, concurs săptămânal online pe www.urbanarena.ro, unde cei care şi-au decorat o placă, un tricou sau alt obiect cu propriile desene şi-au putut înscrie poza în competiţie.

Timp de cinci săptămâni SNICKERS® URBAN ARENA a trasat harta Bucureştiului în coordonate urbane pe înţelesul rolleri-lor, skateri-lor şi BMXeri-lor prin confruntări de tricks & freestyle în care membrii acestor trei „triburi urbane” s-au întrecut în cele mai bune tehnici. Peisajul urban al Bucureştiului a fost transformat într-un loc de confruntare, o competiţie deschisă pentru pasionaţii de aventură şi extrem. Practicanţii sporturilor urbane s-au grupat în “triburi urbane”, formând echipe de câte trei BMXeri, rolleri şi skateri. Concurând la probe de tricks & freestyle pentru premii de câte 500 Euro pentru fiecare confruntare, echipele înscrise pe www.urbanarena.ro s-au întâlnit săptămânal în cinci înfruntări din diferite skateparcuri din Bucureşti, unde au dat tot ce-au avut mai bun.

Cele mai tari “triburi” au intrat în marea finală SNICKERS® Urban Arena Urban Mix, spaţiul de confruntare a celor mai buni dintre cei mai buni. Marea finală a scos cel mai bine în evidenţă spiritul urban şi pasiunea pentru adrenalină, răsplătind cu 3000 de euro echipa „TBC” – tribul urban de skateri care a cucerit Bucureştiul.

Bucuresti, 27.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *