free download 78 travel guides written by experts

Skoda Fabia RS TDI la Raliul Clujului

Dupa doar 3 etape în Campionatul National de Raliuri, Skoda Fabia RS se afla pe a treia pozitie a podiumului grupei A. Rezultatul este unul încurajator nu doar pentru echipa, ci si pentru Skoda Fabia RS, un diesel îndraznet într-un campionat puternic.
Raliul Clujului reprezinta ultima etapa de astfalt din 2008. Etapa de la Cluj se desfasoara în 21 si 22 iunie pe 8 probe dificile datorita reliefului traseului. Pentru aceasta etapa, echipa s-a pregatit cu mai multe teste efectuate în special în zona Râsnov-Poiana Brasov.

"Dupa raliul Hunedoarei, unde ne-am atins obiectivul propus, abordam cu optimism etapa a 4-a si ultima de asfalt de anul acesta. Starea noastra de spirit se datoreaza si faptului ca atât eu cât si Eugen cunoastem foarte bine probele de la Cluj.
În perioada de pregatire a masinii am eliminat problemele tehnice aparute la Hunedoara. Speram sa nu apara altele si sa terminam cursa cu gânduri pozitive" (Ernest Mulner, pilotul echipei)

"Rally-ul de la Cluj este ca de fiecare data o provocare pentru toti concurentii, ceea ce face ca probele speciale sa fie de o mare spectaculozitate. Un raliu cu multe semne de întrebare în pronosticare si totodata un raliu surpriza la finalul lui.Toti concurentii îsi doresc o clasare cât mai buna la acest raliu, bineînteles si eu alaturi de Ernest si echipa Delcar Motorsport. Suntem bine pregatiti înaintea startului, speram sa nu mai avem problemele tehnice pe care le-am avut la raliurile anterioare si sa ne bucuram de un rezultat bun la final. Va fi un spectacol frumos din partea echipei Delcar Motorsport pe care îl vom oferi tuturor iubitorilor acestui sport si în special celor care ne sustin si sunt iubitori ai marcii SKODA" (Eugen Pop, navigator)

Partenerii care vor sustine echipa Delcar Motorsport la Cluj sunt SKODA prin COMPEXIT – dealer autorizat Skoda Cluj, CANON Romania, ASTRA Asigurari, Lubexpert (Mobil 1), PORSCHE Bank, AUTONET.

Cluj Napoca, 20.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *