free download 78 travel guides written by experts

SIVECO România rămâne şi în 2017 pe locul 1 în Topul Firmelor High Tech din București

Topul Firmelor din București realizat de Camera de Comerț și Industrie București (CCIB) este singurul clasament al companiilor bucureștene realizat conform unei metodologii complexe, implementate unitar la nivel național

Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti (CCIB) a organizat recent tradiţionala sa gală anuală dedicată Topului Firmelor din București, în cadrul căreia premiază cele mai performante companii din Capitală din domeniile cercetare-dezvoltare și high-tech, industrie, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții și servicii. Ajuns anul acesta la a XXIV-a ediție, evenimentul este unul de referință, topul fiind considerat un barometru al evoluţiei economice a celui mai mare oraș din România.

Siveco logo

Topul Firmelor din București este singurul clasament al companiilor bucureștene realizat conform cadrului legal și unei metodologii complexe, implementate unitar de sistemul cameral, la nivel național. La baza realizării clasamentului stau indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat.

„Anul acesta premiem liderii! Adică pe acei manageri şi antreprenori care au învățat că forța unui proiect reușit stă în oamenii din spatele lui, în creativitatea, pasiunea, implicarea și tenacitatea pe care aceștia le arată zilnic”, a declarat preşedintele CCIB, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu în deschiderea celei de a XXIV-a ediții a evenimentului.

SIVECO România şi-a păstrat şi în 2017 Locul 1 în domeniul “Cercetare-Dezvoltare şi High Tech”, la categoria întreprinderilor mari.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 125.236 de firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2016, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 37.816 firme, adică 30,2% din total. Dintre acestea, CCIB consideră că au obținut performanțe deosebite 6.840 firme, adică 18,1% din totalul firmelor considerate eligibile şi care reprezintă 5,5% din totalul firmelor care au depus bilanţul aferent anului trecut.

Dintre cele 6.840 firme, 3.374 de firme au fost incluse și în Topul național, reprezentând 27% din totalul companiilor premiate la nivelul întregii țări.

„Suntem foarte onorați să ne aflăm și în acest an pe primul loc în topul realizat de CCIB. Această realizare confirmă faptul că SIVECO este o organizaţie reconstruită pe model european, cu centre de competenţă unice şi specialişti competitivi la nivel internaţional, specializată în execuția de proiecte informatice complexe şi de mare amploare pentru organizații europene, firme private, instituții publice. Totodată, validează noul model de business al organizației, bazat pe inovație și pe extinderea către noi pieţe şi categorii de beneficiari. Ne bucură să vedem că CCIB se preocupă de măsurarea performanței economice, un subiect vital pentru mediul nostru de afaceri”, a declarat Florin Ilia, Președinte și Director General SIVECO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *