metalshow

SIVECO Romania la GITEX 2006 Dubai

Solutiile informatice romanesti devin cunoscute mediului de business international 

In perioada 18-22 noiembrie, Dubaiul  a gazduit cea mai importanta manifestare expozitionala a Orientului Mijlociu din aceasta toamna, in cadrul careia 76 de tari, reprezentate prin peste 1340 de companii ale sectorului IC&T au prezentat ultimele tehnologii si noutati de profil.

Pe 18 noiembrie a fost inaugurata cea de a 26-a editie a expozitiei, in prezenta Vicepresedintelui si Primului Ministru al Dubaiului, ªeicul Mohammed bin Rashid Maktoum si al directorului targului GITEX.

Manifestarea de la World Trade Center Dubai, orientata catre aspectele practice ale domeniului, a fost adresata, in primul rand, profesionistilor: firme locale, lideri mondiali din domeniul IT, companii de renume de pe toate continentele.

Prezenta la aceasta manifestare expozitionala de mare importanta, alaturi de inca 14 companii din domeniu, SIVECO Romania a expus vizitatorilor, potentialilor parteneri si clienti, solutiile si proiectele companiei, notorietatea acestora pe piata Orientului Mijlociu avand de castigat semnificativ prin prezenta in cadrul acestei manifestari expozitionale. Peste 130 000 de vizitatori au schimbat informatii cu firmele expozante la GITEX 2006, SIVECO Romania avand astfel oportunitatea de a intra in contact cu numeroasele companii prezente, in calitate de vizitatori sau expozanti.

Solutiile software prezentate de SIVECO Romania in cadrul targului expozitional GITEX 2006 cuprind platforma de eLearning – AeL, solutiile sale dedicate sectorului de eHealth si eGovernment, precum si pachetul integrat ERP (Enterprise Resource Planning) – SIVECO Applications.

Destinat atat instruirii asistate de calculator (Computer Assisted Learning – CAL) cat şi instruirii la distantã/ne-asistatã (Computer Based Learning), platforma de eLearning AeL Enterprise este primul sistem de acest fel dezvoltat in intregime in Romania. AeL Enterprise este o platforma integrata completa, de instruire şi gestiune a continutului, dedicata mediilor de instruire din cadrul corporatiilor, putand fi adaptata cu uşurinta la cerintele specifice fiecarei organizatii.  Sistemul este construit dupa un model flexibil atat din punct de vedere organizational, cat şi din punct de vedere al materialelor de instruire gestionabile (se pot realiza sesiuni interactive cu ajutorul facilitatilor multimedia, videoconferintelor, iar in cadrul prezentarilor se pot integra majoritatea tipurilor de documente MS Office cunoscute, filme şi alte materiale multimedia). AeL poate fi folosit in diferite limbi, regiuni, pe niveluri de studiu şi tipuri de organizatii, dispunand şi de facilitati de testare, pentru a veni in intampinarea nevoii de masurare a impactului şi eficacitatii programelor de instruire in vederea imbunatatirii continue a performantelor angajatilor.

in cadrul targului expozitional GITEX 2006, expertiza detinuta de SIVECO Romania in domeniul solutiilor de eLearning si eHealth a reprezentat un punct de pornire pentru numeroase discutii purtate cu vizitatorii standului. Au fost prezentate, astfel, proiectele importante din Romania in care compania este implicata, precum programul initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania, SEI – Sistemul Educational Informatizat, sau informatizarea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Pachetul integrat de management al resurselor intreprinderii reprezinta rezultatul a 11 ani de dezvoltare ti implementare de provenientã 100% romaneascã, un produs autohton ce concureazã cu succes companii de renume mondial in domeniu. Solutiile cuprinse in pachetul integrat SIVECO Applications se bazeaza pe cele mai noi tehnologii, adresandu-se companiilor medii ti mari din toate sectoarele industriale ti comerciale. Caracterizat printr-o flexibiltate deosebita ti prin inalta capacitate de adaptare la business-ul beneficiarului, solutiile oferite de SIVECO Romania oferã ca principale facilitãti: gestiunea economicã eficientã, automatizarea fluxurilor de date, consisitenta şi coerenta datelor, regasirea şi raportarea rapida a informatiilor, reproiectarea fluxurilor informatice.

Expertiza detinuta de SIVECO Romania in domeniul proiectelor informatice complexe a reprezentat un punct de atractie, standul companiei fiind vizitat de numerosi oameni de afaceri din tarile Orientului Mijlociu, dar si din Europa, America de Nord si de Sud. Prezenta companiei la aceasta manifestare internationala a avut ca rezultat o mai profunda cunoastere a mediului de business din Orient, dar, totodata, si inceputul ori consolidarea relatiilor de afaceri cu numeroasele companii din intreaga lume, prezente la GITEX 2006.

Bucuresti, 23.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *