free download 78 travel guides written by experts

Situația pârtiilor prezentată de România, te iubesc! a fost pe primul loc în topul audiențelor

Duminica trecută România, te iubesc! a prezentat un reportaj revoltător despre situația domeniului schiabil din țara noastră. Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a parcurs sute de kilometri pentru a afla ce se întâmplă cu investițiile de milioane de euro făcute în pârtii nefolosite.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 8.3 puncte de rating și 20.5% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obținut 4.2 puncte de rating și 10.4% share.

situatia partiilor la Romania te iubesc

O dată ajunși pe pârtie, turiștii întâmpină tot felul de probleme. Dacă pârtia e bună, serviciile lasă de dorit sau căile de acces sunt proaste. Cosmin a stat de vorbă și cu autoritățile și a aflat ce au de spus în legătură cu problemele descoperite de el. De la primari, la miniștrii turismului, foști și actuali, Cosmin a aflat și le-a arătat telespectatorilor ce au de gând să facă pentru turiștii pârtiilor românești.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, le va prezenta telespectatorilor două Românii: una incredibil de săracă și una normală. Cum trăiesc oamenii la 100 de ani de la Marea Unire, cât de mare este discrepanța dintre cele două Românii, rămâne de văzut duminică, numai la PRO TV.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *