free download 78 travel guides written by experts

Site-ul www.pahare-carton.ro este lansat in Internetul romanesc

Webvertise anunta lansarea site-ului pentru cumpararea de pahare din carton: www.pahare-carton.ro. Pe scurt, www.pahare-carton.ro este un site dedicat in totalitate consumabilelor de carton.

Vizitatorii site-ului www.pahare-carton.ro pot afla informatii si comanda imediat pahare de carton laminat pentru bauturi calde si reci de diferite dimensiuni. Exista insa si alte produse disponibile: farfurii de carton sau cutii de carton pentru diferite produse de fast-food si catering. Elementul diferentiator fata de serviciile oferite pe alte site-uri de gen este personalizarea. www.pahare-carton.ro ofera solutii de personalizare complete ale ambalajelor. Mai mult decat atat, site-ul realizat de Webvertise are noi concepte de ambalare pentru diferite strategii de vanzare si marketing ale clientilor.

Exista un element care incurajeaza clientii sa cumpere de pe site: tehnologiile utilizate de catre catre furnizori www.pahare-carton.ro sunt la cele mai inalte nivele.

Referitor la structura site-ului, exista doua meniuri importante ale site-ului. Pe de o parte exista meniul clasic "Despre noi", "Produse", "Clienti", si "Contact". Clientul Webvertise a dorit insa sa existe link direct si catre categorii: "Pahare de carton" (pentru bauturi calde si reci), "Capace de pahare", "Ambalaje de carton pentru fast food". La sugestia Webvertise, pe site-ul www.pahare-carton.ro se poate trimite o cerere de oferta din orice pagina a site-ului. Exista intr-o locatie usor vizibila doua numere de telefon pentru contact.

Nu se poate uita insa ca site-ul este facut de o companie care pune mult pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare pentru clientii sai. Site-ul are o harta a site-ului, fiecare pagina are si o varianta printabila, iar fiecare pagina are un link construit optim. S-a pus accent si pe cuvinte cheie, descrierea paginilor, si un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 1.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *