free download 78 travel guides written by experts

Sistem, primele impresii de pe scena Cerbului de Aur

Sistem a început repetiţiile pe scena Festivalului Cerbul de Aur. Pentru această ediţie, Zoli, Robi, Cici, Phlo şi Nashu au pregătit un program cu toate  ingredientele unui show memorabil: piese reorchestrate, o piesă compusă special, un show de lasere incendiar, coveruri, efectele speciale, altă cosmetizare a instrumentelor, un set de butoaie noi…

Chiar dacă prima repetiţie a fost pe ploaie, totul a decurs conform programului. ,,Suntem familiarizaţi cu Cerbul de Aur. Am mai fost aici în 2004 şi 2005, iar la Nopţile Albe am participat aproape în fiecare an. Însă, de la an la an, se observă un progres. Scena e cea mai mare, iar condiţiile tehnice sunt cele mai bune oferite artiştilor români la un mare festival", spune Zoli.

Sistem va deschide serile de concurs din 2, 3 şi 4 septembrie. Şi, pentru a fi în ton cu fiecare seară tematică – evergreen, rock, pop -, trupa a pregătit un program de coveruri pe care nu l-a mai cântat niciodată. La show-ul din 3 septembrie, spectatorii din Piaţa Sfatului şi telespectatorii Televiziunii Române vor avea parte de un spectacol de lasere impresionant.

Ediţia 2009 a Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur va reuni anul acesta 25 de concurenţi din 18 ţări. Vedetele internaţionale invitate la Braşov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai şi Tiziano Ferro. Pe scena Cerbului de Aur vor mai susţine recitaluri trupe şi artişti români de mare valoare: Sistem, Direcţia 5, Vama, Holograf şi Loredana.

Bucuresti, 31.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *