free download 78 travel guides written by experts

Singurul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.208 kilometri se deschide în București

Unele persoane sunt de părere că lucrurile se întâmplă ceva mai târziu în București decât în alte orașe ale Europei. O bună parte dintre artiștii și trupele muzicale internaționale vin la noi după ce au făcut deja înconjurul lumii de 2 ori, serviciile de streaming apar abia după ce am văzut toate spoiler-ele pe net, iar exemplele pot continua. Însă acest lucru urmează să se schimbe. De această dată, România este prima destinație pentru ceva: Taco Bell, cel mai mare lanț de restaurante quick service din lume care oferă produse de inspirație mexicană, se deschide în București în octombrie.

Primul restaurant Taco Bell din România, care va fi amplasat în Băneasa Shopping City, va fi și primul din Europa Centrală și de Est. De fapt, acesta va fi singurul Taco Bell pe o rază aeriană de 1.208 kilometri.

Taco Bell logo

Noul Taco Bell din București va fi la 15 minute de Piața Romană. Și la doar o oră și 15 minute de Roma – cu avionul. La doar 637 de kilometri de Budapesta și la 833 de kilometri de Viena. E un drum de duminică. Pentru un pilot de endurance racing.

Toată lumea va afla de lansare. Pentru că va fi comunicată nu doar în București, ci și în capitale din regiune (Praga, Viena, Budapesta) printr-o campanie de outdoor. Așa, și vecinii noștri se pot bucura de un Crunchy Taco, un Fajita Burrito sau o Quesadilla gustoasă de la Taco Bell. Și, dacă ajung în București cu acest pretext delicios, pot vizita și capitala. E doar la un zbor distanță. Sau la un drum ceva mai lung cu mașina.

Am facut si un scurt film de campanie ca sa-i incurajam pe straini sa vina la noi:

Si un film de prezentare Taco Bell:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *