free download 78 travel guides written by experts

Siatec participă la BUILDING HEALTH Bucharest International Forum 2017

Soluții de succes Tormed, Siatec

Sistemul medical merită o atenție deosebită când vine vorba de modernizare, tehnologie și mediu curat. Este o mare nevoie de facilitare chiar din momentul construirii  sau reabilitării unui spital. Așa se creează cele mai bune condiții pentru medici, dar și pentru pacienți, conforme normelor europene în vigoare.

Pentru a face cât mai cunoscută această problemă, dar și pentru a prezenta soluțiile Tormed, Siatec (divizie Aluterm) va participa la conferința BUILDING HEALTH Bucharest International Forum 2017.

building-health
Despre modernizarea spitalelor scrie și Andreea Strugaru, manager Aluterm:
”Schimbarea vine o dată cu responsabilizarea fiecărui participant la crearea spațiului medical.

Viața noastră este direct dependentă de sistemul medical național sau, pentru o parte din populație, de cel privat. Lipsa soluțiilor potrivite pentru modernizarea sau construcția spitalelor este în continuare în România o problemă majoră. Sistemul medical trebuie să dispună de spații construite responsabil, care să îndeplinească normele în vigoare, care să ne dea încredere, dar care să ofere și suport cadrelor medicale. Trebuie să ne asigurăm că aceste spații sunt prielnice actului medical si că pacienții se pot recupera în cele mai bune condiții.

Tormed – spaţii pentru viaţă în lumea medicală – automatizarea căilor de acces.

Siatec a creat precedente pozitive în piaţa din România oferind soluţiile Tormed, proiectate şi construite pentru spitale, soluţii la standarde europene. Siatec oferă prin programul TORMED în România o serie de produse dedicate sectorului medical: uşi automate etanşe pentru săli de operaţii; TORMED – uşa batantă pentru medii curate; uşi şi vitraje cu protecţie la radiaţii (cu acţionare manuală sau automată); automatizari pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilităţi; ferestre pentru transferul instrumentarului; uşi automate rapide pentru unităţi primire urgenţe; soluţii de protecţie la foc; sisteme de management al parcărilor spitalelor şi clinicilor medicale.”

Conferința BUILDING HEALTH Bucharest International Forum 2017 va avea loc în data de 19 octombrie la Radisson Blu Hotel, București, Sala Atlas Ballroom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *