Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Shopping City Piatra-Neamț extinde portofoliul de chiriași cu magazinul SMYK – All for Kids

Shopping City Piatra-Neamț a inclus în portofoliul său un nou brand care oferă produse pentru cei mici: SMYK – All for Kids. Noul magazin este situat la parterul centrului comercial.

Acesta este dispus pe o suprafață de peste 470 de metri pătați și oferă o gamă completă de produse pentru bebeluși și copii cu vârsta de până la 14 ani.

Brandul de origine poloneză a fost lansat în 1952 și este prezent în mai multe țări. Pentru a oferi o experiență de shopping cât mai bună, vizitatorii magazinului sunt întâmpinați de consultanți specializați, care sunt pregătiți să ofere recomandări care să răspundă nevoilor clienților. Aici părinții vor putea găsi toate articolele necesare pentru bebeluși și copii precum îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și produse din categoria puericultură.

SMYK – All for Kids Fashion

Oferte și surprize cu ocazia inaugurării

Până pe data de 6 octombrie vizitatorii SMYK – All for Kids vor beneficia de o reducere de 20% la toate produsele cu preț întreg şi de premii tombolă pentru clienţii ce fac achiziţii şi se înscriu în programul de fidelitate. Mai mult, în weekendul 4-6 octombrie copiii vor primi baloane modelate și vor putea participa la sesiuni de pictură pe față, gratuit.

Mai multe informații despre inaugurarea magazinului sunt disponibile aici.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Telekom. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară. Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Despre SMYK All for Kids

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind în prezent 11 orașe, cu 15 magazine: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța – Vivo! Mall, Ploiești – AFI, Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City și Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare Shopping City, Sibiu Shopping City, Baia Mare Value Centre şi Shopping City Piatra Neamţ.

În Polonia, SMYK All for kids activează de peste 40 de ani, având în prezent o reţea cu peste 170 de magazine.

La nivel global magazinele SMYK All for kids se regăsesc atât sub brandul propriu în Ucraina, cât şi sub formă de francize. Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.com.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *