Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Shopping City Piatra-Neamț anunță ajustarea programului de funcționare la 8 ore

În contextul actual, reprezentanții Shopping City Piatra-Neamț se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspândirea noului virus Covid-19.

Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial Shopping City Piatra Neamț își va ajusta programul de funcționare și va fi deschis în intervalul 12:00-20:00. Hipermarketul va fi deschis în intervalul 08:00-22:00, iar farmaciile vor funcționa după program normal.

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Shopping Piatra-Neamț pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus.

În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă.

Shopping City Piatra-Neamțt logo

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrul comercial este aerisit în mod natural periodic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *