Shadow

Sezonul reducerilor de iarnă a început la Promenada Mall

Premii instant garantate și discounturi de până la 70% la branduri renumite

Până pe 31 ianuarie, clienții Promenada Mall se pot bucura de reduceri de până la 70 % la colecțiile de iarnă din magazinele preferate. În plus, cumpărăturile de sezon le vor aduce 1000 de premii zilnice garantate și ocazia de participa la tragerile la sorți săptămânale.

1000 de premii instant în gift card-uri de 50 lei și premii săptămânale în valoare de 1000 lei la cumpărături

Până pe 31 ianuarie, la cumpărături de minimum 500 de lei efectuate într-o singură zi pe maximum 3 bonuri fiscale, clienții vor primi instant unul dintre cele 1000 gift card-uri Promenada Mall în valoare de 50 lei fiecare, în limita stocului disponibil. Mai mult, cumpărăturile la mall în sezonul reducerilor te înscriu automat la tombola săptămânală pentru câștigarea unuia dintre cele 3 gift card-uri în valoare de 1000 lei fiecare.

Promenada_Winter Sale

Magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, IT&C, jucării, home & deco și multe altele își așteaptă vizitatorii cu promoții de până la 70%.

La Promenada Mall, anotimpul preferat este sezonul reducerilor. Până pe 31 ianuarie, branduri renumite de modă vor pune la dispoziția vizitatorilor o serie de reduceri și promoții la cele mai noi colecții de haine, accesorii și încălțăminte. Colecțiile de iarnă din magazinele Guess, Liu Jo, BSB, C&A, Next, NISSA, Premium Fashion Store, Lee Cooper vor beneficia de reduceri de până la 50% – 70%, iar magazinele de încălțăminte precum Musette, Enzo Bertini, Tezyo, Deichmann, Ecco Shoes vor oferi discounturi de până la 60%. Magazinele cu articole sportive INTERSPORT și HERVIS își vor întâmpina clienții cu reduceri între 50% – 70% la articole selecționate. La Meli Melo Deco, clienții se pot bucura de până la 50% reducere la o selecție de produse.

Magazinele favorite de produse de îngrijire și cosmetice Douglas, Kiehl’s, Notino au pregătit prețuri speciale și reduceri de până la 60%, Leonardo Optics își așteaptă clienții cu o reducere de 60% la ochelarii de soare și ramele de vedere, respectiv de 40% la lentilele Hoya și Essilor și 15% pentru lentilele de contact, iar magazinele Calzedonia și Intimissimi oferă până la 50% reducere la o selecție de articole. La Profihair, produsele de styling și îngrijire a părului de la Wella, L’Oreal, Jvone Milano, Alama și Natural Kay beneficiază de reduceri până la 30%.

Pentru cei în căutarea unor cadouri speciale, brandul de bijuterii Teilor a pregătit reduceri de până la 30% pentru o selecție limitată de bijuterii, Swarovski, până la 40% reducere la colecții selectate, iar Splend’or, până la 50% reducere la o selecție de bijuterii și ceasuri fashion.

Pentru copii, magazinul de jucării LEGO oferă 50% reducere la al doilea set LEGO City cumpărat, iar brandurile Noriel și Smyk for Kids anunță reduceri de până la 70%, respectiv 20% la toate gecile, jachetele, costumele și pantalonii de schi deja reduse cu până la 50%. La KitchenShop, produsul lunii, setul de cuțite Zokura, are discount 26%. De asemenea, la World Class abonamentele Fulltime create până pe 14 ianuarie, primesc 3 luni gratuite bonus, iar cele pe o perioadă de 3 luni beneficiază de o lună bonus, iar la Altex electrocasnicele au reduceri de până la 30 %.

Bucură-te de Sezonul Reducerilor de iarnă și de #shoppingînsiguranță!

Experiența cumpărăturilor înseamnă mai mult decât o comandă online: este inspirație pentru outfituri, în timp ce te plimbi prin magazine sau prin galerii; înseamnă bucuria de a proba și certitudinea că vei cumpăra întocmai pe măsura și pe gustul tău, plăcerea de a pleca pe loc cu produsele pe care le-ai cumpărat și pe care vrei să le porți sau să le testezi imediat.

Mai mult, o sesiune perfectă de cumpărături se încheie savurând, pe terasă sau acasă, preparatul preferat cumpărat de la restaurantele din food-court sau de la fast-food-uri care concurează și ele cu oferte speciale.

Măsuri sporite de protecție în mall

Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, Promenada garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți descoperi campania și toate ofertele pe pagina oficială www.promenada.ro, pe Facebook și Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *