celula de arta octombrie

Sezonul doi al emisiunii TRUE HOLLYWOOD STORY vine la E! din 14 mai, ora 23:00

Primul episod al sezonului este dedicat artistei premiate cu Grammy, Cardi B

Alte subiecte abordate: Brad Pitt, Victoria’s Secret, Transgender în Hollywood și altele.

E! lansează un nou sezon al cunoscutei emisiuni True Hollywood Story, în 14 mai, vineri, de la 23:00! În acest sezon intră sub lupă cele mai fascinante personaje și momente din pop culture. De la povești de succes răsunător, pierderi colosale sau partea întunecată a celebrității, noile episoade aduc interviuri în exclusivitate și informații noi de la vedete, jurnaliști și oameni din industrie.

Episodul din 14 mai este dedicat artistei Cardi B și ascensiunii ei fără precedent. Până să cucerească industria muzicală, a trebuit să depășească multe obstacole și probleme de sănătate. Înterviuri cu producătoarea Mona Scott-Young, Picture Perfect, Maino și alții arată cum această legendă a construit totul de la zero și a rămas cu picioarele pe pământ.

E! True Hollywood Story 2

Celelalte episoade difuzate în mai:

“Death of Innocence” – 21 mai, de la 23:00

Selena, Christina Grimmie și Rebecca Schaeffer au fost trei staruri în plină ascensiune, dar viețile lor au fost curmate prea devreme de fani obsedați. Soțul Selenei, Chris Perez și fratele Cristinei, Marcus Grimmie, împărtășesc cu publicul întâmplări personale.

“Star Sisters” – 28 mai, de la 23:00

Beyoncé și Solange Knowles, Britney și Jamie Lynn Spears și Miley și Noah Cyrus sunt trei perechi de frați celebrii, a căror relație strânsă și susținere necondiționată, i-a ajutat să supraviețuiască în lumina necruțătoare a reflectoarelor.

True Hollywood Story este produs de The Intellectual Property Corporation (IPC) și îi are ca producători executivi pe Eli Holzman, Aaron Saidman și Elisa Rothstein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *