free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 7 al serialului HAWAII 5.0 are premiera la DIVA luni, 11 septembrie

Răsturnări de situație, criminali periculoși, probleme personale și multe surprize ne așteaptă în noul sezon, cel cu numărul 7, al serialului Hawaii 5.0, care are premiera la DIVA cu două episoade difuzate luni, 11 septembrie, de la ora 21:00.

În debutul sezonului 7, când corpurile a doi criminali în serie sunt găsite pe insulă, cu piese de şah în gură, Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) şi echipa pornesc în căutarea vinovatului, iar temerile legate de siguranţa turiştilor din Hawaii cresc.

În continuare, întoarcerea lui Catherine (Michelle Borth) se dovedește a fi un moment critic pentru Steve, în timp ce Chin (Daniel Dae Kim) se luptă să păstreze custodia Sarei. Max părăsește Hawaii și pleacă în Africa, iar Danny (Scott Caan) se gândește să se retragă, în timp ce se implică în viața sentimentală a fiicei sale, Grace, cu ajutorul lui Lou. În paralel, Adam este eliberat din închisoare, iar Jerry primește, în sfârșit, insigna de membru al echipei 5.0.

Hawaii 5.0, sezon 7

În noul sezon joacă și Otis Wilson, Lou Diamond Phillips, Claire Forlani și William Forsythe.

Nu pierdeți primele două episoade ale sezonului 7 din Hawaii 5.0, în premieră din 11 septembrie, ora 21:00, la DIVA! În fiecare luni, de la 21:00, vor fi difuzate câte două episoade.

HAWAII 5.0

SEZONUL 7

DOSAR DE PRESĂ

BIOGRAFIILE ACTORILOR

ALEX O’LOUGHLIN (Steve McGarrett)
Publicul s-a îndrăgostit de Alex O’Loughlin graţie rolului lui Mick St. John din serialul cu vampiri „La lumina lunii”, de pe CBS. După aceea, a jucat în serialul medical CBS „Trei râuri” şi recent a putut fi văzut pe marele ecran în producţia CBS Films „Plan de rezervă”, alături de Jennifer Lopez. O’Loughlin a mai apărut în filmele „Coşmarul alb” (regia Joel Silver, cu Kate Beckinsale), „August Rush”, „Invizibil”, „Vacanţa” şi „Oyster Farmer”. Pe micul ecran, a jucat în serialul „Lege şi fărădelege” şi miniseria  australiană „Mary Bryant”.
Născut în Canberra (Australia), O’Loughlin a studit actoria la National Institute of Dramatic Art din Sydney. Momentan locuieşte în Los Angeles şi, în timpul liber, merge cu motocicleta, face căţărări, ascultă muzică şi cântă la chitară. Este implicat activ în organizaţia caritabilă „Donate Life”, a cărei misiune esste educarea oamenilor în legătură cu importanţa donării de organe. Este născut pe 24 august.

SCOTT CAAN (Danny „Danno” Williams)
Actor, scenarist şi regizor, Scott Caan a jucat în numeroase pelicule şi a scris, regizat şi jucat în câteva piese de teatru. Pe marele ecran, Caan a putut fi văzut în: franciza „Ocean’s Eleven”, „Nelegiuiţii Vestului Sălbatic”, „Adâncul albastru”, „Prieteni cu bani”, „Vârful piramidei”, „Puşi pe treabă”, „Dispari în 60 de secunde”, „Inamicul statului” şi „Învingătorii”. A mai jucat şi în câteva filme independente, printre care „Bong Water”, „Lunchtime Special”, „Nowhere” şi comedia neagră „Novocaină şi dureri de cap” (alături de Steve Martin şi Helena Bonham Carter). Caan a debutat ca regizor cu filmul  „Dallas 362”, în care a şi jucat. După ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto, a primit Premiul Critics’ Choice la Festivalul Internaţional de Film CineVegas şi s-a bucurat de o lansare limitată, dar apriecată de critici, în 2005. Caan a mai scris, regizat şi jucat în „Câinele problematic”, şi el primit cu aplauze de critici la Festivalul de Film de la Toronto. În 2009, Caan a apărut în „Mercy”, film pe care l-a co-produs şi scris.
Pe micul ecran, Caan a fost lăudat pentru rolul său din serialul „Anturaj”. Momentan, Caan locuieşte la Los Angeles. Este născut pe 23 august.

DANIEL DAE KIM (Chin Ho Kelly)
Graţie diversiăţii rolurilor sale de pe scena teatrală şi marele ecran, Daniel Dae Kim schimbă în continuare percepţia oamenilor în legătură cu ce roluri poate avea un american de origine asiatică. A jucat personaje variate (de la Regele Siamului, la un erou shakespearian, un angajat al Serviciilor Sociale care îi ajută pe nevoiaşii din Chicago sau un agent contra-terorist) şi rolurile sale au trecut dincolo de stereotipii şi bariere de rasă. Kim este celebru publicului datorită rolului lui Jin din „Lost: Naufragiaţii”. Acest rol i-a adus un premiu comun Screen Actors Guild, în 2006, pentru „cel mai bun ansamblu actoricesc”, şi un Premiu de Excelenţă AZN Asian, un Preimu Multicultural Prism şi un Premiu Vanguard de la Coaliţia Coreeano-Americană – pentru „cel mai bun rol masculin”. În 2009, a primit prestigiosul KoreAm Journal Achievement Award în domeniul Artă şi Entertainment.
Născut în Busan (Coreea de Sud) şi crescut în New York şi Pennsylvania, Kim a descoperit actoria când era student la Colegiul Haverford. După ce, pentur scurt timp, s-a gândit să se facă avocat, a decis să-şi urmeze adevărata pasiune şi s-a mutat la New York, unde a început să apară pe scena teatrală, în piese clasice ca „Romeo şi Julieta”, „Ivanov” şi „O casă de păpuşi”, dar şi în piesele unei trupe de improvizaţii de comedie. În ciuda faptului că a avut rapid succes, a decis să-şi continue studiile actoriceşti, la Programul Graduate Acting din cadrul Universităţii din New York, pe care l-a terminat cu o diplomă de masterat în Arte Frumoase. După absolvire, cariera lui Kim a început cu roluri în „Şacalul”, „Ultimul joc”, „Hulk uriaşul”, „Omul-Păianjen 2” şi „Peştera”, dar şi în oscarizatul film „Poveşti din L.A.”. în ultimii ani, a apărut în „Gardienii destinului” (cu Matt Damon) şi „Arena” (cu Samuel L. Jackson).
Pe micul ecran, Kim a jucat în roluri secundare în numeroase seriale, ca „CSI”, „Spitalul de urgenţă” şi două sezoane din „24” (în care era agentul Tom Baker).
Deşi locuieşte la Los Angeles şi New York, Kim îşi petrece majoritatea anului în Honolulu, unde în timpul liber se ocupă de mai multe organizaţii caritabile, de restaurnatul propriu şi de familia sa. Este născut pe 4 august.

GRACE PARK (Kono Kalakaua)
Grace Park e cunoscută publicului larg graţie rolului din aclamatul serial „Battlestar Galactica”, în care juca nu unul, ci două roluri principale. Născută în Los Angeles şi crescută în Canada, Park are o diplomă în psihologie de la Universitatea British Columbia. După aceea, s-a orientat spre film şi TV şi a fost distribuită aproape imediat în filmul lui Jet Li „Să moară Romeo”. A mai jucat în ultimii ani şi în filmul „West 32nd”.
Pe micul ecran, Park a mai avut roluri memorabile în „Stargate SG-1”, „Împotriva destinului”, „La limita imposibilului” şi „Edgemont”. A apărut şi în serialul canadian „The Border” şi, alături de Benjamin Bratt, în apreciatul serial „Vieţi curate”.
Park a fost aleasă drept una dintre „Cele mai sexy 100 de femei din lume” de către revista FHM şi Maxim a inclus-o în lista lor „Hot 100”. Momentan, Park locuieşte la Vancouver (British Columbia). Este născută pe 14 martie.

CHI MCBRIDE (Captain Lou Grover)
Chi McBride şi-a început cariera în televiziune cu rolul omului de serviciu amuzant din „The John Larroquette Show” şi e cunoscut pentru rolul directorului din „Boston Public”. McBride a apărut în numeroase seriale TV, în rol secundar, ca „Golden Boy”, „Pushing Daisies”, „The Nine”, „Human Target”, „Killer Instinct” şi „Dr. House”. McBride a mai jucat şi în „Cum am cunoscut-o pe mama ta”, „Hawthorne”, „Suits”, „Tang” şi „Cosmic Slop Trilogy” (HBO). McBride l-a jucat pe Bundini Brown în filmul de televiziune „Muhammad Ali: King of the World”. Vocea lui poate fi auzită dându-i viaţă lui Nick Fury în seria animată Marvel „Ultimate Spider Man”. McBride a jucat în filmele „Draft Day”, „Gone in 60 Seconds” (marca Jerry Bruckheimer) „Disney’s: The Kid”, „Annapolis”, „Terminalul” (lui Steven Spielberg), thriller-ul „I, Robot”, „The Distinguished Gentleman” (cu Eddie Murphy). McBride s-a născut şi a crescut în Chicago, momentan locuind în Los Angeles. Este născut pe 23 septembrie.

SINOPSISURI EPISODICE

1. “Makaukau ‘oe e Pa’ani?” (Hawaiian for “Ready to Play?”)
Când corpurile a doi criminali în serie sunt găsite pe insulă, cu piese de şah în gură, McGarrett şi echipa pornesc în căutarea vinovatului, iar temerile legate de siguranţa turiştilor din Hawaii cresc. Rosalind Chao apare în rolul episodic al Guvernatorului Keiko Mahoe.

2. “No ke ali’i wahine a me ka ‘aina” (“For Queen and Country”)
Echipa 5.0 trebuie să colaboreze cu agentul MI-6 Harry Langford (Chris Vance), pentru a descoperi un terorist care plănuieşte să distrugă reactoarele nucleare din Europa. În paralel, McGarrett şi Danny o roagă pe Alicia Brown (Claire Forlani), profiler FBI, să îi ajute să îl prindă pe criminalul care a omorât ucigaşii în serie, pe insulă.

3. “He Moho Hou” (“New Player”)
Profilerul FBI Alicia Brown (Claire Forlani) descoperă un cadavru în propriul ei pat şi e forţată să îl ajute pe McGarrett să îl găsească pe ucigaşul a cărui semnătură sunt piesele de şah. În paralel, Kono reia legătura cu o fostă adversară de surf (Kanya Sesser), care acum e o veterană de război fără picioare. Elizabeth Röhm apare în rolul episodic al psihiatrului poliţiei, Dr. Madison Gray.

4. “Hū a’e ke ahi lanakila a Kamaile” (“The Fire of Kamile Rises in Triumph”)
Echipa 5.0 trebuie să-i găsească pe McGarrett şi Alicia, după ce aceştia sunt răpiţi de criminalul în serie pe care îl vânează. Fostul jucător profesionist de fotbal Otis Wilson apare în propriul rol.

5. “Ke Kū ‘Ana” (“The Stand”)
O mulţime de arme sunt furate de la un poligon de tragere, iar echipa 5.0 descoperă că hoţul vrea să tragă un potenţial semnal de alarmă mortal în legătură cu violenţa armată. În  paralel,  Kono şi Adam se revăd, în sfârşit, când acesta iese din închisoare.

6. “Ka hale ho’okauweli” (“House of Horrors”)
De Halloween, echipa 5.0 investighează uciderea unui medium cu un trecut dubios, care pare a fi fost speriat mortal de un poltergeist. În paralel, Kono şi Adam sunt răpiţi de un cult periculos.

7. “Ka makuahine a me ke keikikane” (“Mother and Son”)
Echipa 5.0 trebuie să o salveze pe mama lui McGarrett, Doris (Christine Lahti), după ce Catherine (Michelle Borth) anunţă grupul că aceasta a încercat să-l elibereze din închisoare pe tatăl lui Wo Fat, dar a fost capturată ea însăşi şi e pe cale să fie executată. În paralel, în acest al 150-lea episod al serialului, Chin pierde apelul în cazul adopţiei Sarei, iar aceasta trebuie să se mute în Mexic.

8. “Hana Komo Pae” (“Right of Passage”)
În timp ce Danny e desemnat adultul responsabil de balul de iarnă de la şcoala lui Grace, un grup terorist asediază clădirea şi îi ia ostatici pe toţi cei prezenţi, pentru a-l putea răpi pe fiul unui diplomat. În paralel, Danny şi Grover sunt şocaţi să afle că Will e iubitul secret al lui Grace.

9. “’Elua lā ma Nowemapa” (“Two Days in November”)
Un adept al teoriei conspiraţiei are dovezi concludente că JFK a fost ucis la ordinul propriului său cabinet, iar echipa 5.0 ajunge să investigheze unul dintre cele mai celebre mistere nerezolvate din istorie.

10. “Ka Luhi” (“The Burden”)
Echipa 5.0 investighează un caz vechi de 10 ani – o adolescentă dispărută –, după ce un băiat care are stres post-traumatic este hipnotizat şi îşi dă seama că e posibil să o fi văzut murind. În paralel, sora lui Danny, Bridget (Missy Peregrym), vizitează Oahu, pentru o conferinţă de afaceri, iar acesta bănuieşte că între ea şi un coleg s-a format o legătură…

11. “Ka’ili aku” (“Snatchback”)
Echipa 5.0 porneşte într-o cursă contra cronometru spre Mexic, unde Chin işi riscă viaţa, după ce nepoata lui – Sara (Londyn Silzer) – este răpită.

12. “Ka ‘aelike” (“The Deal”)
După ce Chin este răpit de un cartel al drogurilor, în Mexic, echipa 5.0 trebuie să-l găseasă şi să-l salveze înainte de a fi executat de gruparea care caută răzbunarea. În paralel, Grover intră sub acoperire, pe post de dealer auto, pentru a investiga o crimă care se dovedeşte a fi mult mai complexă şi mai periculoasă decât credea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *