metalshow

Sezonul 2 din Deadwood in premiera la HBO

din 7 noiembrie de la ora 22.00

Cel de-al doilea sezon din DEADWOOD, serialul western, va debuta la HBO în data de 7 noiembrie, de la ora 22.00.
 
Producţia originală HBO, DEADWOOD, vorbeşte despre cel mai sălbatic oraş din Vest, un loc care nu a fost supus niciuneia dintre legile Americii. Într-o eră a mizeriei şi lăcomiei, cea mai bogată mină de aur din istoria Americii atrage în preajma ei oameni nemernici şi lipsiţi de scrupule, într-o aşezare unde nu există lege şi în care oricine şi orice are un preţ. E un loc al naibii de bun pentru a face avere.

„Sunt sigură că publicul nostru îşi aminteşte de fostul om al legii, şeriful Seth Bullock, de patronul salonului, Al Swearengen, şi de toţi ceilalţi locuitori ciudaţi ai acestui oraş plin de păcate, de atmosfera plină de sudoare, înjurături, sex şi intrigi. Plină de realismul crud, temele pentru adulţi şi intrigile captivante şi inteligent construite, seria DEADWOOD este o dramă intensă, orientată către personaje, care preia elemente din westernul tradiţional şi reuşeşte să le dea o altă întorsătură.” – afirmă Judit Minda, VP de Programming al HBO Europa Centrală.

În primul episod al celei de-a doua serii, sentimentele Şerifului Seth Bullock (Timothy Olyphant) faţă de văduva Alma Garret (Molly Parker) sunt din ce în ce mai puternice, Joanie Stubbs (Kim Dickens) aşteaptă cu nerăbdare sosirea unor prostituate şi a unui vechi prieten, Maddie (Alice Krige). Mai târziu, Bullock şi Al Swearengen (Ian McShane) se bat, iar în urma acestei cumplite altercaţii rezultă un nas spart şi mai multe coaste rupte. Tentative de omor, bătăi cumplite, conspiraţii, răsturnări de situaţii – toate acestea numai la HBO.
 
Producătorul executiv David Milch subliniază că DEADWOOD nu este o docu-dramă despre un oraş rău famat, dar relatează poveştile adevărate ale cetăţenilor din Deadwoodul secolului 19, concentrându-se nu numai asupra evenimentelor de atunci, dar şi asupra motivaţiilor subtile ce au dus la provocarea acestora. "Deadwood a fost un loc care s-a format ca rezultat al unor serii de accidente",  afirmă el.

David Milch este binecunoscut pentru modul în care creează scenariile. El a câştigat primul premiu Emmy cu primul scenariu pe care l-a scris. Milch a participat la realizarea celebrei drame poliţiste NYPD BLUE. Extrem de apreciat, serialul are la activ un record de 26 nominalizări la premiile Emmy  în primul său sezon. Participarea lui David Milch este în sine o garanţie pentru standardele ridicate pe care le  deţine serialul DEADWOOD.

“Primul sezon din DEADWOOD a obţinut numeroase premii dintre care dorim să amintim doar premiile Emmy şi Globul de Aur. Principalul nostru obiectiv este de a prezenta divertisment de cea mai bună calitate abonaţilor noştri. Şi am convingerea că prin difuzarea celui de-al doilea sezon al acestui serial această tradiţie continuă.” – a declarat Linda Jensen, CEO al HBO Europa Centrală.

Cel mai intrigant serial original HBO: DEADWOOD.
Acolo unde violenţa este o tradiţie, unde oricine are un preţ… iar legea… este o glumă.

Cel de-al doilea sezon din DEADWOOD va fi difuzat în premieră la HBO începând cu data de 7 noiembrie, în fiecare marţi de la ora 22.00.

Bucuresti, 26.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *