Shadow

Servicii rapide de rent a car inchirieri auto Bucuresti

Piata serviciilor de inchirieri auto Bucuresti a cunoscut o dezvoltare constanta in ultimii ani, tot mai multi straini aleg Romania ca destinatie de vacanta, pana aici acestia se deplaseaza cu avionul, odata ce au aterizat au nevoie de o alta alternativa de transport, in acest sens ofertele de rent a car sunt una dintre cele mai bune si mai sigure alternative. Preturile sunt cat se poate de avantajoase mai ales atunci cand alegi sa inchiriezi o masina pentru o perioada mai lunga de timp, in alta ordine de idei specialistii va recomanda sa rezervati masina din timp atunci cand vreti cele mai bune oferte de pe piata. Inchirierea unei masini vine la pachet cu o multime de avantaje, de la masini noi si bine intretinute pana la tarife cat se poate de avantajoase. Inchirierile auto pe termen lung sunt alternative foarte apreciate de companiile din capitala care doresc sa isi reduca cheltuielile, in acest sens acestea opteaza pentru flote de masini pentru angajati. Companiile scapa de birocratie dar si de plata taxelor aferente masinilor dar si de intretinerea acestora. Atunci cand vii in capitala pentru a petrece concediul, o masina de inchiriat de la o agentie de inchirieri auto Bucuresti poate fi o alternativa de transport cu care sa iti petreci concediul. Vei scapa de toate grijile si de toate taxele, nu trebuie sa platesti nimic pentru rovigneta , pentru asigurari sau alte taxe suplimentare, totul va fi inclus, daca optezi pentru o perioada mai lunga de timp, vei avea tarife care se pot negocia indiferent de gama masinii pe care vei avea de gand sa o rezervi.

rent a car bucuresti inchirieri auto

sursa foto

De ce sunt avantajoase serviciile de inchirieri auto

In ultimii ani agentiile de rent a car Bucuresti s-au adaptat din ce in ce mai bine pentru a deserviii nevoilor de mobilitate pe care le au clientii fie ca acestia sunt persoane fizice sau companii, flotele acestor societati sunt din ce in ce mai bine puse la punct, veti gasii o gama extrem de diversificata de masini, de exemplu la cei de la Rent-a-car-otopeni.ro veti avea la dispozitie peste 60 de modele , de la gama mica pana la masini de lux, de asemenea daca aveti nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje sau pentru pasageri aveti si masini din gama celor spatioase de 9 locuri, compania va pune la dispozitie chiar si servicii cu sofer. O masina poate fi inchiriata cat se poate de simplu si de rapid, o poti face telefonic sau prin intermediul aplicatiei care este disponibila in mediul online, in ambele variante te vei bucura de cele mai bune si mai rapide servicii. Pe site daca alegu aceasta alternativa nu trebuie sa pierzi mai mult de 5 minute, va trebuii sa completezi un formular de comanda, sa alegi masina de care vei avea nevoie si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un operator cu care va ramane sa stabi;lesti detaliile de inchiriere dar si locatia de unde ai de gand sa ridici masina, aceasta poate fi in aeroport cat si in capitala. Flexibilitatea este un alt avantaj de care va puteti bucura atunci cand optati pentru rent a car Bucuresti, asta consta in rapiditatea cu care vi se va livra masina dar si in ceea ce priveste metoda de plata, puteti alege varianta de inchirieri auto cu plata in numerar sau plata cu un card de credit. Daca alegeti sa inchiriati o masina din aeroport procedura este una cat se poate de simpla, dupa ce ati rezervat online masina, un reprezentant de la societatea de rent a car Bucuresti o sa va contacteze in cel mai scurt timp pentru a stabilii detaliile de inchiriere, odata ce ati aterizat masina va va astepta la terminalul sosiri, nu veti avea impusa limita de km si nici garantie, procedura este una cat se poate de simpla si de rapida, semnati contractul si plecati rapid in calatorie. In pret o sa aveti incluse toate asigurarile, de la cea obligatorie pana la asigurarea casco, in plus in comparatie cu alte societati specializate pe inchirieri auto ei o sa va ofere si asistenta rutiera pe toata perioada cat o sa se desfasoare contractul, aceasta consta in inlocuirea masinii in cazul in care aceasta se va defecta dar si alte informatii de care aveti nevoie pe perioada cat se va desfasura contractul. Ai la dispozitie mai multe solutii de inchiriere, leasing operational dar si inchiriera unei masini pentru o perioada scurta de timp.

Alege cele mai avantajoase alternative

Atunci cand ai nevoie pentru cateva zile de o masina alternativa de rent a car Bucuresti la Rent-a-car-otopeni.ro poate fi una dintre cele mai bune si mai sigure solutii, ai la dispozitie o flota impresinanta de masini, de la gama compact la modele low cost, de asemenea in parcul detinut de companie sunt prezente peste 50 de masini din care iti vei putea alege cea mai buna varianta pentru tine. Ai incluse in pret toate taxele iar tarifele se pot negocia cu orice client, daca ai nevoie de mai multe informatii nu ezita sa ii contactezi, program de lucru non stop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *