Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Serialul KILLING EVE se va difuza la AMC din octombrie

AMC va difuza în premieră serialul Killing Eve, nominalizat la premiile Emmy, din 4 octombrie cu câte două episoade consecutive, în fiecare seară de luni. Vedetele serialului sunt Sara Oh, actrița câștigătoare a Globului de Aur (în rolul lui Eve Polastri) și Jodie Comer, câștigătoare a premiului Emmy (în rolul lui Villanelle).

Bazat pe romanele lui Luke Jennings, Killing Eve, al cărui scenariu este semnat de Phoebe Waller-Bridge, își centrează acțiunea pe două femei; Eve este ofițer de securitate MI5 plictisită, foarte inteligentă, a cărei slujbă de birou nu îi îndeplinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă rusoaică, ageră și plină de talent, care se agață de luxul pe care i-l oferă slujba ei violentă.

Serialul depășește acțiunea tipică a unui thriller cu spioni, pe măsură ce ambele femei inteligente, obsedate în egală măsura una de cealaltă, merg cap la cap într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

Killing Eve

Serialul a strâns multiple premii până în prezent. Jodie Comer a fost premiată cu Emmy în 2019 pentru cea mai bună actriță într-un ro principal. Sarah Oh a câștigat Globul de Aur pentru rolul său în serial, în 2019. Killing Eve a câștigat premiul BAFTA TV AWARDS pentru cel mai bun serial dramatic, iar ambele actrițe principale au fost premiate cu BAFTA pentru rolurile lor în serial.

Filmările pentru această producție au avut loc și în România! De la satul Viscri la București, în zona Ateneului Român, Politehnicii, parcului Carol, în Piața Romană și chiar pe Șoseaua Ștefan cel Mare și în Obor, în serial s-a menționat că acțiunea se desfășura la Moscova, Sofia sau Paris.

Așadar, toamna aceasta AMC România difuzează pentru prima dată primele 3 sezoane ale serialului Killing Eve, cu câte două episoade, în fiecare seară de luni, de la ora 22:45.

www.facebook.com/amctvro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *