Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Serialul dinamic de investigații criminalistice CRIMELE are premiera la DIVA pe 14 iulie

Ambițioasa, prietenoasa și geniala Kate Jameson este noul detectiv de la DIVA și vine în serialul Crimele (The Murders), din 14 iulie, de la 21:00. Noul serial de investigații criminalistice este localizat în vibrantul Vancouver și urmărește viața personală și profesională a lui Kate pe măsură ce investighează cazuri complexe, care îi vor testa principiile și loialitatea.

Detectivul Kate Jameson (Jessica Lucas) se simte împovărată de succesul părinților ei. Mama ei, Rita Gallo (Venus Terzo) este consilierul primăriei, iar tatăl ei, Anthony Jameson este un fost detectiv căzut la datorie. În prezent investigator începător al departamentului de omucideri, Kate a lucrat inițial ca polițist de patrulă și a obținut cel mai bun scor la testarea pentru funcția de detectiv. Relația lui Kate cu tatăl ei a fost foarte apropiată, iar când acesta a fost ucis în misiune, lumea ei a fost zdruncinată din temelii, pierzând un părinte și persoana pe care o respecta și admira cel mai mult. Când Kate încalcă una dintre regulile de bază ale poliției – urmată de consecințe fatale – aceasta devine mânată de ambiția de a se ridica la nivelul tatălui ei, dar și de a repara răul făcut.

Un alt personaj din Crimele este Detectivul Nolan Wells (Dylan Bruce), partenereul lui Kate în cadrul departamentului de omucideri. Nolan este un detectiv cu experiență, arătos și cu un umor care ascunde trauma resimțită în urma divorțului dificil de care a avut parte. Nolan acceptă fără entuziasm să fie partenerul lui Kate după ce fostul ei camarad a fost ucis. A muncit foarte mult să ajungă în această funcție și crede că avansarea lui Kate miroase a nepotism, în ciuda probelor care demonstrează contrariul. Împreună lucrează echilibrat, în ciuda atracției ciudate care le complică relația.

DIVA, Crimele

Echipa investighează cazuri diverse ca: un jaf bancar violent, un caz închis în urmă cu 15 ani, o serie de crime misterioase și un criminal ce pare interesat de Detectivul Jameson.

Investighează Crimele alături de DIVA, din 14 iulie, în premieră, în fiecare duminică, de la 21:00.

Crimele (The Murders)

Synopsis

Sezonul 1

Detectivul Kate Jameson (Jessica Lucas) este fiica metisă a consilierului Rita Gallo (Venus Terzo) și răposatului Anthony Jameson – un ofițer de poliție din Vancouver, decorat, care și-a găsit sfârșitul într-o misiune în urmă cu doi ani. Lupta în numele legii este una dintre caracteristicile de bază a lui Kate, marele ei vis este să fie la fel de bună ca tatăl ei și este hotârâtă să își lase amprenta în divizia de omucideri.

Din nefericire, situația ia o întorsătură șocantă, când Kate încalcă prima regulă din poliție – să nu îți lași arma nesupravegheată. Kate află că mașia de poliție a fost jefuită și arma a dispărut și ia decizia de a nu-i raporta lipsa. Această minciună prin omisie are consecințe tragice când cu coleg este ucis. Trădarea regulamentelor și a principiilor o vor bântui pe Kate de-a lungul investigațiilor și o vor chinui pe femeia care a fost crescută să respecte onoarea, statutul și integritatea. Urmărită de această greșeală fatală, Kate este hotărâtă să rezolve fiecare caz, inclusiv cazul unui criminal care pare interesat de ea.

Crimele (The Murders)

Sezonul 1

Descrierea personajelor

Detectivul Kate Jameson (Jessica Lucas)
Iubitoare de muzică, ambițioasă, pietenoasă și sclipitoare, Kate se simte împovărată de realizările părinților ei. În prezent este investigator începător al departamentului de omucideri, a lucrat inițial ca polițist de patrulă și a obținut cel mai bun scor la testarea pentru funcția de detectiv. Realizarea importantă nu a reușit să închidă gurile care o acuzau de nepotism. Relația lui Kate cu mama ei este distantă de când aceasta a divorțat de tatăl ei, iar adolesenta Kate a ales să locuiască cu tatăl ei – Anthony “AJ” Jameson. Când acesta a fost ucis în misiune, lume ei a fost zdruncinată din temelii, pierzând un părinte și persoana pe care o respecta și admira cel mai mult. A moștenit de la el pasiunea pentru muzică și un stil clasic de a investiga, bazat pe ochi, urechi și instinct, diferit de cel actual bazat pe tehnologie.
Când își pierde arma și se lasă convinsă de partenerul ei, Mike Huntley, să mușamalizeze scăparea ce o poate costa o carieră promițătoare, Kate regretă imediat decizia luată când se confruntă cu o altă tragedie. Plină de remușcare și durere pentru moartea unui coleg, Kate își dedică întreaga energie și cunoaștere pentru a compensa acea scăpare. Se luptă deasemenea cu identitatea rasială, metisă fiind, nu aparține nici albilor nici negrilor ci unei zone gri cu care se luptă și când vine vorba de litera legii, unde chiar dacă totul este alb pe negru, moralitatea se află tot în acea zonă gri.

Detectivul Nolan Wells (Dylan Bruce)
Nolan este un detectiv cu experiență, arătos și cu un umor care ascunde trauma resimțită în urma divorțului dificil de care a avut parte. Nolan acceptă fără entuziasm să fie partenerul lui Kate după ce fostul ei camarad este ucis. A muncit foarte mult să ajungă în această postură și crede că avansarea lui Kate miroase a nepotism, în ciuda probelor care demonstrează contrariul. Împreună lucrează echilibrat în ciuda chimiei ciudate care le complică relația. Nolan încearcă să se adapteze vieții după un divorț dificil și să facă față faptului că soția sa l-a părăsit pentru un alt polițist. Kate încearcă să îi acopere purtarea nesăbuită, câștigându-i astfel respectul și poate și încrederea. Nimic nu îi atrage atenția de la cariera sa, defapt asta este tot ce i-a mai rămas.

Detectivul Meg Harris (Luvia Petersen)
Inteligentă și tenace, Harris este un detectiv în adevăratul sens al cuvântului, extrem de realistă și acasă alături de partenera sa și cei doi fii. O uimește dezastrul din viața personala a lui Jameson, dar asta nu o împiedică să îi fie o bună prietenă atât la serviciu cât și în viața personală, oferindu-i detalii despre Nolan cum doar un fost partener ar putea. Este un detectiv dispus să facă orice sacrificiu pentru a afla adevărul dar păstrează distanța în viața personală pentru a-și proteja copiii și partenera de aspectele întunecate ale meseriei ei.

Sergentul Bill Chen (Terry Chen)
Dur și protector, Sergentul Bill Chen este șeful departamentului de omucideri. A evoluat în carieră lucrând la cazuri dificile, cu mize mari. Acum lucrează într-un birou și nu își mai pune viața în pericol, dar are parte din plin de presiuni financiare și ambiții politice. Cumva, slujba administrativă i se pare mai dificilă. Chen îi presează constant pe detectivi să rezolve cazurile și să ducă o viață profesională și personală curată.

Rita Gallo (Venus Terzo)
Cariera încrezătoarei Rita Gallo a cunoscut o ascentiune spectaculoasă în ultimul an, datorită problemelor cardiace ale primarului. Gallo este vice-primar și președinte al consiliului poliției, unde are o reputație de despot. Este o femeie puternică, elegantă și rafinată care este obișuită să fie tratată cu respect. Este încă afectată de moartea fostului ei soț și de relația tensionată cu Kate, căreia îi cere susținerea publică în cadrul campaniei electorale pentru a obține funcția de primar. Gallo conduce deasemenea o reformă în poliție.

Dr. Roxanne Powell (Laara Sadiq)
Dr. Powell este psiholog în cadrul departamentului de poliție. Este o fire empatică, perspicace și un detector uman de minciuni. Cabinetul ei reprezintă refugiul lui Jameson și își face griji pentru ea mai mult decât pentru ceilalți pacienți. Poate că de vină este instinctul matern sau poate că Powell înțelege problemele de care se lovește o femeie în poliție, un mediu copleșit de bărbați. În cabinetul ei, Kate se simte în siguranță și încearcă să scape de vina pe care o poartă pentru a putea să meargă mai departe.

Detectivul Mike Huntley (Lochlyn Munro)
Un detectiv versat și primul partener al lui Kate, Detectivul Mike Huntley le-a văzut pe toate. El și AJ au fost parteneri până la moartea acestuia. Huntley a investigat alături de AJ un caz complex care a dus la destrămarea mariajului lui AJ. Vede multe calități ale fostului partener în fiica acestuia și își ia angajamentul de a o susține și de a avea grijă de ea. Dar aceste alegeri vor duce la un deznodământ tragic.

Detectivul Paul Ray (Patrick Sabongui)
Un băiat rău cu multă atitudine, Paul este un detectiv activ. Paul și Nolan au fost colegi la academie și au rămas prieteni chiar dacă lucrează în departamente diferite… până când Paul a devenit amantul soției lui Nolan. Când trebuie să colaboreze la un caz, Nolan abia poate sta în aceiași camera cu el. Paul, în schimb, îi solicită mereu opiniile în unele cazuri și consideră că prietenul lui exagerează în această privință și că va trece peste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *