metalshow

“September”, chiar daca e 1 Noiembrie:

cea mai tare trupă dance din Europa, LIVE prin RDS.Link

RDS.Link Live!, prima conexiune la Internet din România cu conţinut LIVE, prezintă în exclusivitate trasmisia în direct a concertului SEPTEMBER, în prezent cea mai în vogă trupă dance din Europa. Concertul are loc în Club Obsession din Cluj, joi 1 Noiembrie şi poate fi vizionat live pe site-ul www.rdslink.ro, începând cu ora 23.30. Consideraţi precursorii curentului trance-dance, cei de la SEPTEMBER au escaladat topurile europene cu primul lor hit-single „Satellites”, care a fost desemnat la scurt timp după lansare „cel mai downloadat single de pe Internet” şi cel mai bun dintre cele 15 euro-disco hituri din toate timpurile. Au reuşit să se adreseze publicului de toate vârstele prin muzica lor, iar acum lansează printr-un turneu în România, ultimul album intitulat „Dancing Shoes”.

RDS.Link oferă ocazia şi celor care nu pot fi prezenţi la concertul din Cluj, să urmărească întregul recital ÎN DIRECT pe site-ul www.rdslink.ro, transmisie oferită cu sprijinul conexiunii Fiber Link – internet cu viteza luminii, de la RDS.Link. Turneul formaţiei suedeze se desfăşoară în 7 oraşe – Bucureşti, Braşov, Sibiu, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Cluj, însă fanii SEPTEMBER din România se pot bucura de piesele îndrăgite prin transmisia online, chiar de acasă.

RDS.Link Live! – mişcarea care a redefinit Internetul – este prima conexiune de Internet broadband din România care oferă abonaţilor săi servicii de conţinut live. Cu fiecare eveniment, RDS.Link îşi propune să ajungă cât mai aproape de preferinţele şi nevoile de divertisment ale abonaţilor săi, oferindu-le astfel posibilitatea să se bucure de avantajele unei tehnologii de ultimă oră: streaming video live (transmisia video şi audio a unui eveniment, în direct, prin conexiunea la Internet de acasă), la o rezoluţie de calitate (800/640 pixeli) şi sunet stereo.

Bucuresti, 31.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *