free download 78 travel guides written by experts

Semnul Haosului

Roger Zelazny
Tritonic Grup Editorial

Aventurile lui Merlin, Luke si ale celorlalte personaje ale seriei Amber continua in acest al VIII-lea volum. Roger Zelazny isi captiveaza din nou cititoriii si le ofera din nou posibilitatea de a intra in lumea interesanta a Modelelor si a Umbrei, a vrajilor si persoanelor cu diverse abilitati si Atu-uri. Apar noi personaje care aduc noi dezvoltari povestii si noi elemente de intriga; situatii care pareau clare se rastoarna in timp ce idei nastrusnice apar ca unice solutii pentru rezolvarea unor conflicte. Luke este prins intr-o halucinatie – si Merlin alaturi de el. Pana cand Luke isi revine Merlin cunoaste diverse personaje si banuieste ca un frate incearca sa il asasineze.

O veste extrem de interesanta vine de la Julia. Care va fi impactul acesteia si cum evolueaza intreaga actiune a acestei serii foarte interesante, bine scrise si captivante, veti afla doar citind noul volum al seriei Amber – Semnul Haosului – care va va trezi si dorinta de a vedea ce se intampla si in urmatorul volum al seriei.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *