Shadow

Seara de carnaval, sambata, la “Bravo, ai stil!”

Sambata seara, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari cea de-a treia Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”. Cele 12 concurente vor defila pe podium, in fata juratilor, in tinute indraznete, misterioase si colorate. Tensiunea va fi maxima intrucat sambata seara, la finalul emisiunii, va parasi competitia cea care va obtine cel mai mic punctaj din partea juratilor si numarul de voturi cel mai mic din partea telespectatorilor.

Momente spectaculose, tinute vestimentare indraznete, pene supradimensionate, masti clasice demne de Carnavalul de la Rio, toate acestea fac din show-ul prezentat de cele 12 fete in fata juratilor un adevarat festival si ii vor transpune pe telespectatori in lumea fabuloasa a festivalurilor celebre de carnaval.


Tot sambata, si discutiile in contradictoriu, din culise, intre concurente isi vor avea rezolvarea pe platoul “Bravo, ai stil!”. Unul dintre momentele impresionante puse in scena de una dintre aspirantele la marele premiu i-a surprins total pe jurati atunci cand aceasta a reintrepretat dansul calusarilor. Nici vestimentatia si accesorizarea nu lasat de dorit, extravaganta fiind cuvantul de baza, iar reintrepretarea motivelor romanesti intr-o maniera moderna o impresioneaza pana si pe Iulia Albu.

“Bravo, cred ca ai cel mai bun moment al serii!”, a spus Iulia Albu.

Nu ratati o seara de carnaval, sambata, de la ora 20:00, in cea de-a 3-a Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *