Shadow

Se deschide cel mai modern parc de distracții de pe litoral, Miramagica Park Mamaia. Atracția principală – roata cu 1 milion de luminițe

Miramagica Park Mamaia, cel mai nou și mai modern parc de distracții de pe litoral, va fi inaugurat vineri, 30 Iunie, începând cu ora 18:00, printr-un eveniment în cadrul căruia Gașca Zurli, cel mai original brand de spectacole pentru copii din România, va susține un spectacol de neuitat.

Situat în centrul stațiunii Mamaia, vizavi de Hotelul Rex, Miramagica Park Mamaia are tematica Wonderland, fiind inspirat din povestea “Alice în Țara Minunilor”, și îi așteaptă pe cei mici și pe părinții lor cu atracții inedite, printre care un roller coaster, un trenuleț pentru o plimbare relaxantă, un carusel de poveste, Bumper Cars pentru cei pasionați de mașinile de curse, un ride numit Safari, trambuline, tobogane gonflabile și Kiddie Swings.

Atracția centrală al parcului este, fără doar și poate, roata cu 1 milion de luminite. Aceasta are o înălțime de 33 de metri și din gondolele sale pot fi admirate atât Marea Neagră cât și Lacul Siutghiol. Pe timp de noapte, luminile roții își schimbă culoarea de la roșu la verde, albastru, galben sau alb, oferind un adevărat spectacol privitorilor.

Roata este fabricată de olandezii de la Lamberink, lideri de piață în domeniu, poate fi asamblată în 2 zile, este portabilă și respectă toate cerințele în materie de siguranță.

Miramagica

“Suntem pregătiți să inaugurăm Miramagica Park Mamaia, cel mai nou și mai modern parc de distracții din România. Este un univers de poveste, cu atracții fascinante atât pentru copii cât și pentru părinți. Din roata Miramagica poți admira cele mai frumoase apusuri de soare deasupra Lacului Siutghiol, iar, pe timp de noapte, cele 1 milion de luminițe creează o atmosferă feerică. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 30 Iunie, începând cu ora 18:00, printr-un concert Gașca Zurli. La spectacolul de lansare, intrarea se va face pe baza unui bilet, ce costă 50 de lei, și poate fi cumpărat fie de la intrare, fie online pe www.iabilet.ro. În afara concertului, intrarea este liberă, iar prețul pentru fiecare fisă este de 15 Lei. O plimbare cu roata va costa 25 Lei”, declară Lucia Prajișteanu, CEO Miramagica Park.

După Miramagica Herăstrău, din București, brandul Miramagica se extinde acum și la malul Mării Negre, în urma unei investiții estimate la 2,5 milioane de Euro.

“Accentul cade de fiecare dată pe calitatea atracțiilor și a jocurilor cumpărate și siguranța pe care o oferim clienților noștri. Am creat un spațiu foarte frumos și modern, ce a necesitat o investiție mare, de aproape 3 milioane de Euro. Ne-am gândit la tot și, pe lângă cele 11 jocuri, în cadrul parcului mai avem și 7 vânzători alimentari, care vor satisface toate poftele celor mici. Parcul este deschis zilnic între orele 16:00-23:00, iar, în fiecare weekend, vom avea evenimente cu artiști, muzică bună, baloane și petreceri tematice”, adaugă Lucia Prăjișteanu, CEO Miramagica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *