free download 78 travel guides written by experts

Scooby-Doo! Manualul detectivului perfect

Editura Corint

Câţi copii nu visează oare să fie detectivi, să rezolve enigme, să învingă răul? Şi câţi copii (şi chiar adulţi:D) nu şi-ar dori să facă parte din celebra firmă Mistere SRL alături de Shaggy, Scooby-Doo şi ceilalţi?

 

 Scooby-Doo! Manualul detectivului perfect

Acum, visul poate deveni realitate. Pentru că există un manual clar, uşor de urmărit, distractiv şi folositor pentru toţi cei pasionaţi de necunoscut! „Acest carnet de notiţe este tovarăşul credincios al oricăui ucenic vânător de mistere. Este plin ochi cu informaţii funizate direct de extraordinarii detectivi Fred, Daphne, Velma… pe lângă Shaggy şi Scooby, evident!

Vei avea totul la îndemână: sfaturi ca să recunoşti indiciile, îndrumări despre modalităţile de a prinde fantomele, reţete pentru delicioase sendvişuri în mai multe straturi… în sfârşit, tot ce este cu adevărat indispensabil pentru a înfrunta în condiţii optime o situaţie care te face să te treacă toţi fiorii!” (pp. 6-7)

Informaţiile sunt structurate în trei părţi (şi un test preliminar), prima axându-se pe formarea echipei şi roluri, a doua pe arta de a găsi indicii, trucuri, curse, metode de a reuşi în rezolvarea misterelor şi a treia cu însemnări, sugestii, reţete şi altele.

Totul este oferit într-un limbaj accesibil şi, mai ales, într-un stil atrăgător: cartea este color şi fiecare pagină are ilustraţii. Există numeroase exerciţii şi chiar locuri unde cei mici pot nota informaţii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *