metalshow

Școala de Vară la Monterra – Arta de a învăța prin joc (4 iulie -26 august)

Școala de Vară de la Monterra se va deschide pe 4 iulie și îi așteaptă cu mare drag pe toți copiii de vârstă școlară (sau viitori școlari în toamnă), fie că merg deja în sistemul tradițional sau în orice altă formă de educație alternativă – toți sunt invitați să să experimenteze mediul, materialele și abordarea montessoriană, să facă lucruri importante în cel mai neserios fel posibil și să transforme fiecare zi într-o experiență copilăros de memorabilă.

Toți cei care vor veni la Școala de Vară Monterra se vor bucura de activități pe placul tuturor: vor construi, alerga, vor citi, vor descoperi, vor cerceta și se vor juca în fiecare zi. Dar, cel mai important, vor lega prietenii, vor împărți zâmbete și vor semăna fericire.  Vor fi două luni de vară pline de farmec, demne de o vacanță MARE! În fiecare săptămână vor avea activități în limba engleză (zilnic) prin cântece, jocuri și activități antrenante. Mai mult, copiii vor avea ocazia să își exerseze concentrarea prin activități dedicate, dar și creativitatea și imaginația, printr-un curs de cooking, special conceput de profesorii de engleză. Vor găti numai delicatese și vor vorbi numai în engleză. Vă puteți imagina o altă combinație mai interesantă?!

De asemenea, vor exersa zilnic frumoasa meserie de jurnalist, pentru că își vor face propria revistă. Sunt încurajate astfel scrierea creativă, descoperirea și relatarea celor mai diverse subiecte, documentarea și redactarea articolelor – sfaturi, povești, personaje, desene, schițe… fiecare va avea câte ceva de făcut. Ca noutate, este introdus și un proiect pornit și inspirat de copii: Oameni cu o pasiune! La Monterra copiii vor afla lucruri noi despre oameni mari cu visuri îndrăznețe și cu realizări pe măsură! Constantin Brâncuși, Steve Jobs sau chiar Jamie Oliver se afla pe listă!

Și, nu în cele din urmă… ce fel de vacanță ar fi una fără joacă și mișcare? Săptămânal, vor avea loc trei ședințe de înot, ateliere de reciclare creativă și multă, multă joacă în curte sau în parcul din apropiere.

Toți copiii sunt așteptați la Școala de Vară Monterra (care se va desfășura la sediul Monterra 3 din București, strada Răspântiilor 7), într-o recreație MARE. Mare cât vacanța!

Înscriere și costuri:
Școala de Vară este dedicată copiilor începând cu 6 ani, acoperind perioada 4 iulie – 26 august. Programul este special conceput pe tematici săptămânale, iar înscrierea și plata se pot face săptămânal (se achită integral la început de săptămână, suma nu este returnabilă). Orarul zilnic este de la 08:00-18:00 și include mic dejun, gustare și masă de prânz (mai multe detalii găsiți aici). Pentru o experiență optimă, locurile disponibile sunt limitate: o cifră de 20 în total, din care 10 locuri pentru copiii care vin din afara comunității Monterra.

Costul este de 450 lei/săptămână fără înot sau 550 lei/ săptămână cu înot (pentru părinții Monterra oferta este conform contractului pentru varianta fără înot iar varianta cu înot este cu 100 lei mai mult/săptămână). Pentru informații suplimentare și înscrieri: contact@aicicrescmontessori.ro sau 0720 092 278 / 0740 629 045.

Despre Monterra
Monterra este o școală și grădiniță Montessori ce oferă un program educațional integrat și complet, acoperind 3 niveluri de învățământ: antepreșcolar, preșcolar și primar (autorizate de Ministerul Educației Naționale si Cercetării Stiințifice). Propune un proces educațional centrat pe nevoile copilului, pornind de la curiozitatea și dorința naturală de cunoaștere acestuia și însoțindu-l în procesul de creștere și împlinire personală. Oferă pedagogie Montessori autentică, abordare personalizată pentru fiecare copil în parte (în funcție de nevoile și interesele sale) și un mediu de lucru primitor, securizant și stimulant pentru copil. Cadrele didactice au cursuri AMI (Asociația Internațională Montessori) de cel mai înalt nivel și întreaga echipă este instruită în metoda ESPERE de comunicare, pentru a construi relații sănătoase cu cei din jur. www.aicicrescmontessori.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *