Shadow

Schüco câștigă șase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards

Schüco, partener al Alukönigstahl România, obține șase premii Red Dot Design 2019, fapt ce recunoaște produsele ca trendsettere în industria de profil, la categoria ”Design de Produs”. Două sisteme glisante Schüco, un sistem de ferestre, unul de perete cortină și unul de protecție solară, precum și un produs Smart Building, au convins juriul în competiția internațională de design. În total, au fost înscrise peste 5.500 de produse.

Vederi panoramice

Ferestrele Schüco, sistemele glisante și de perete cortină impresionează prin limbajul arhitectural și designul panoramic de înaltă calitate.

Sistemul de ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI (Panorama Design, Super Insulated) se caracterizează prin deschideri de mari diemensiuni și profile cu lățime redusă, efectul fiind maximizarea luminii naturale incidente. Sistemul de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE 67 PD (Panorama Design) oferă posibilitatea de a integra ușile glisante de mari dimensiuni în pereții clădirii pentru a obține vederi panoramice. În plus, un prag de nivel zero oferă confort sporit. Sistemul de perete cortină Schüco FWS 35 PD (Panorama Design) permite construcția unor pereți cortină cu cele mai mici lățimi de profil, de doar 35 mm – cu valori excepționale ale izolației termice, la nivel de locuință pasivă.

Schuco Red Dot Design Awards 2019

Câștigător Red Dot Design Award 2019: sistemul glisant Schüco ASE 67 PD

Acționare mecatronică

Gama de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE cu o adâncime a profilelor de 60 și 80 mm, cu feroneria mecatronică Schüco TipTronic stabilește noi standarde pentru sistemele glisante. Cercevelele de mari dimensiuni, împreună cu lățimea redusă a profilului, permit o transparență maximă cu un design purist. Sistemul complet, care este compus din sistemul de acționare, feroneria ascunsă și sistemul de profile, oferă o gamă largă de opțiuni de deschidere și confort pentru diferite utilizări, având mereu în vedere estetica și design-ul produsului final.

Schüco DCS SmartTouch (Door Control System) combină comunicarea cu ușa de intrare și controlul accesului într-un singur modul, oferind o punere în funcțiune simplă, o operare intuitivă și un design de înaltă calitate. DCS SmartTouch poate fi montat în orice ușă de intrare Schüco, pe perete sau încastrat; și poate fi folosit și de la distanță prin intermediul aplicației Schüco pentru iOS și Android.

Soluții de protecție solară

Jaluzele exterioare Schüco CSB cu lamele din aluminiu sunt o soluție eficientă de umbrire, fiabile chiar și la forța vântului de 9-10. Cu un nivel de transparență de peste 23%, legătura cu lumea exterioară este păstrată chiar și atunci când jaluzelele sunt complet închise. Fiind disponibile în diferite variante de eloxare, jaluzelele pot completa designului exterior al unei clădiri sau pentru accente de culoare.

Pentru mai multe informații despre produse, vizitați:
https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-60
https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-fws-35-pd-si
https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-67-pd
https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-aws-75-pd-si.

Credit foto: Schüco International KG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *