Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Schimbare strategică în echipa de top management Macromex

Claudiu Fuiorea este noul CFO al companiei

Macromex, liderul în industria alimentară pe segmentul de produse cu temperatură controlată, deținătorul brandurilor Edenia, La Strada și Corso, anunță numirea lui Claudiu Fuiorea în funcția de Chief Financial Officer.

Cu o carieră de peste 20 de ani, Claudiu Fuiorea a ocupat funcții importante, atât pe plan național cât și internațional, în companii precum Mondelez International (Kraft Foods) și Ursus Breweries România, Asahi Group (fosta SAB Miller), unde a avut până de curând rolul de Vice-Președinte Financiar.

Claudiu Fuiorea
Claudiu Fuiorea

“Mă alătur cu bucurie echipei Macromex, o companie ale cărei branduri și produse ajung în foarte multe gospodării din România. Mă simt onorat să fac parte dintr-o echipă de specialiști care, de mai bine de un sfert de secol, au creat și dezvoltat branduri de calitate pentru un stil de viață sănătos. Sunt pregătit să răspund rapid provocărilor și încrezător că, împreună cu noii mei colegi, vom construi mai departe povestea de succes a unuia din liderii industriei alimentare din România” – Claudiu Fuiorea, CFO Macromex.

“Venirea lui Claudiu Fuiorea în echipa Macromex este un pas înainte în ceea ce privește strategia companiei pentru următorii ani.” – Albert Davidoglu, CEO Macromex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *