Shadow

Saxo Bank: depozitele colaterale ale clienților au depășit 13 miliarde de euro

Depozitele colaterale și volumele de tranzacționare au atins un record, în pofida scăderii volatilității

Saxo Bank, specialistul în investiții și tranzacționări online multi-asset, anunță că depozitele colaterale ale clienților au depășit 13 miliarde de euro (100 miliarde coroane daneze) – un record care denotă nivelul încrederii în această bancă.

2016 a fost marcat de o serie de evenimente importante, mai exact referendumul din Marea Britanie privind ieșirea din UE, la 23 iunie și alegerile din SUA, la 8 noiembrie. Cu un total de 490.000 de tranzacții la 9 noiembrie anul trecut, Saxo Bank a depășit și un nou record de tranzacționări. Alegerile din Franța, de pe 7 mai și cele din Marea Britanie, de pe 8 iunie, sunt alte dovezi că politica va atrage atenția investitorilor și traderilor.

saxo-bank-logo
Claus Nielsen, Saxo Bank’s Head of Markets, a declarat: “Vrem să mulțumim clienților individuali sau white label pentru încrederea arătată Saxo Bank – vom continua să răspundem cu aceeași determinare prin calitatea serviciilor noastre. Odată cu mărirea numărului de clienți, creșterea volumului de depozite colaterale demonstrează soliditatea ofertei noastre multi-asset și e o dovadă a traiectoriei de creștere pe 2017”.

“De la Brexit la Trump, suntem mândri că am stat lângă clienții noștri într-o serie de evenimente macro ce nu au lăsat urme. Saxo Bank prosperă când clienții prosperă: informarea clienților îi face să ia decizii înțelepte, iar aici e esențială o infrastructură robustă de trading”.

Depozitele colaterale ale clienților Saxo Bank aproape s-au dublat din 2013, când măsurau 6,79 miliarde euro.

Saxo Bank continuă să se concentreze pe creștere profitabilă și extinderea bazei de clienți prin investiții continue și dezvoltarea ofertei multi-asset.

Potrivit celui mai recent set de rezultate financiare ale Grupului, venitul operațional pe 2016 a fost de 389 milioane euro, iar profitul net de 40,5 milioane euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *