Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sarbatorile de iarna, un varf al pietei de curierat – sfaturi

pentru companiile expeditoare

Piata de curierat s-a dezvoltat puternic in Romania si in anul 2007, iar luna decembrie este considerata de jucatorii din industrie drept un varf in ceea ce priveste volumul de expedieri. In acest context, Fastius Curier, companie de curierat ce activeaza pe segmentul business in Bucuresti, sfatuieste firmele sa programeze cu cat mai mult timp inainte expedierea cadourilor de Craciun, pentru a evita problemele de orice fel. Sfaturile sunt valabile pentru intreaga piata de curierat, pentru a optimiza expedierile si pentru a indeplini perfect comenzile companiilor. Piata serviciilor de curierat a crescut anul acesta cu 30% fata de anul 2006, estimeaza Fastius Curier, iar in timpul sarbatorilor de iarna cresterea este accelerata pentru toti operatorii de curierat rapid. Toate companiile doresc sa trimita cadouri angajatilor, clientilor, furnizorilor.

"Fastius Curier, fiind specializata pe segmentul business, se asteapta la solicitari importante in acest interval de timp. Perioada de sarbatori se caracterizeaza in principal, pentru firmele de curierat rapid, prin crestere de cel putin 60% fata de alte luni ale anului. Solicitarile vizeaza in special livrarea de cadouri. Echipa Fastius Curier este pregatita, suplimentand parcul auto – moto si personalul profesionist pentru a raspunde la aceste provocari cu aceeasi calitate a serviciilor ca si in restul anului", a subliniat Ciprian Pulpa, Executive Manager, Fastius Curier.

"Programarea livrarilor clientilor traditionali se va face cu pana la trei saptamani inainte de Sarbatori, in acest fel vom reusi sa ajungem la o eficientizare a graficului de livrari. Este necesar ca in aceasta perioada clientii sa nu lase pe ultima suta de metri trimiterea cadourilor de Craciun, pentru a evita intarzierile in livrare", a mai spus Ciprian Pulpa.

Primul pas in aceste demersuri il reprezinta comunicarea cu compania de curierat, pentru a stabili detaliile privind cantitatea si felul trimiterilor, modul de ambalare aplicat (ambalajul trebuie sa fie, pe cat posibil, adecvat ca si structura, pentru fiecare fel de obiect in parte), astfel ca livrarile sa ajunga in siguranta la destinatar.

Mai mult decat oricand, expeditorul trebuie sa aleaga ambalaje adecvate, pentru ca multe dintre cadouri necesita o atentie speciala. Fiind o companie ce ofera servicii premium pentru companii, Fastius Curier garanteaza expedierea in deplina siguranta, in conditiile in care comunicarea dintre compania expeditoare si compania de curierat este una optima.

O alta problema pe care companiile expeditoare trebuie sa o aiba in vedere este ca, in ultima saptamana inainte de Craciun, pe langa aglomeratia din trafic si cresterea volumului de expedieri pentru companiile de curierat, unii angajati (destinatari) pot deja intra in concediu sau unele companii pot avea un program special, in functie de tipul de activitate. In concluzie, expedierea nu trebuie lasata pe ultimul moment.

Fastius Curier are un portofoliu impresionant de clienti-companii, oferind servicii profesionale pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, prin reteaua in permanenta expansiune. Informatii complete despre serviciile Fastius Curier pot fi accesate si pe www.fastius.ro, site relansat in acest an. Fastius Curier mizeaza pe servicii premium pentru companii, expedieri ultra-rapide in Bucuresti, cu mijloace de transport adaptate traficului din Capitala.

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *