free download 78 travel guides written by experts

Sapte Seri lanseaza, in premiera, varianta pentru telefonul mobil

a celui mai important ghid de petrecere a timpului liber

Interfaţa ghidului Şapte Seri este accesibilă pe telefonul mobil, în reţelele Vodafone şi Cosmote

Şapte Seri, cel mai important ghid de petrecere a timpului liber şi de informaţie culturală lansează o interfaţă special creată pentru telefonul mobil. Şapte Seri este acum accesibil prin intermediul telefonului mobil conectat la reţelele Vodafone şi Cosmote.

Ghidurile de informaţie disponibile prin intermediul telefonul mobil reprezintă un lucru obişnuit în afara ţării, iar Şapte Seri face acum acest lucru posibil şi în România.
Pentru cei care doresc să afle informaţii noi referitoare la cele mai bune locaţii de petrecere a timpului liber, concerte, festivaluri sau ultimele filme, Şapte Seri pune la dispoziţie cea mai completă informaţie, accesibilă de pe orice telefon mobil care se poate conecta la internet sau wap. Utilizatorul poate recepţiona pe telefonul propriu informaţiile care se regăsesc şi în ghidul săptămânal Şapte Seri, varianta “mobile” fiind disponibilă la nivel naţional.

“Aşa cum şi-a obişnuit cititorii, Şapte Seri lansează un nou serviciu în premieră pe piaţa românească de divertisment. Facilitarea accesului cititorilor noştri la informaţie de calitate şi permanent actualizată reprezintă un angajament pe care Şapte Seri îl menţine prin inovaţie şi noutate.” spune Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Şapte Seri reprezintă cel mai important ghid petrecere a timpului liber şi de informaţie culturală, fiind distribuit gratuit la nivel naţional, în 270.000 de exemplare. Şapte Seri a lansat recent ediţia de Constanţa, având un tiraj de 20.000 de exemplare.

Bucuresti, 19.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *