free download 78 travel guides written by experts

ŞAPTE SERI – cel mai citit ghid

ŞAPTE SERI este cel mai citit ghid de informaţie culturală, conform Studiului Naţional de Audienţă efectuat de BRAT

ŞAPTE SERI, cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, deţine cea mai ridicată pondere în cadrul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, respectiv 52%,

 
Bucureşti, 20 ianuarie 2006. Conform Studiului Naţional de Audienţă BRAT, ŞAPTE SERI, cel mai puternic ghid de divertisment şi informaţii culturale a înregistrat în anul 2005 o audienţă cu 11% mai mare faţă de anul 2004, cu cea mai ridicată pondere, 52%, în cadrul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani.

Conform datelor furnizate de BRAT, ghidul ŞAPTE SERI este citit săptămânal în Bucureşti de 126,000 de persoane, tirajul revistei fiind în Bucureşti de de 60,000 de exemplare săptămânal, într-un format color structurat pe două fascicule, pentru cultură şi pentru entertaiment.

Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 6,218,00 persoane (oraşe cu peste 50,000 de locuitori), având vârsta cuprinsă între 14 şi 64 de ani, pe o perioadă de un an.
Conform datelor creşterea de 11,3% cititori în medie pe ediţie este cea mai mare din istoria Şapte Seri ca publicaţie, măsurată de SNA.

“Rezulatele analizei efectuate de către BRAT reprezintă un moment de bucurie pentru întreaga echipă ŞAPTE SERI care a contribuit pe parcursul timpului la dezvoltarea brand-ului despre care putem vorbi astăzi. ŞAPTE SERI se află în continuare pe primul loc în preferinţele cititorilor, iar acest lucru dovedeşte faptul că eforturile depuse până acum sunt pe deplin recompensate”, a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicaţii Grup.

Cel mai ridicat procent al cititorilor ŞAPTE SERI este înregistrat în cadrul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 44 de ani, acesta fiind de 73%. De asemenea, 67% dintre cititorii ŞAPTE SERI sunt activi din punct de vedere profesional, 49% au studii superioare iar 57% sunt de sex feminin.

Despre ŞAPTE SERI
ŞAPTE SERI este cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 120,000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara şi 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti.
Cititorul ŞAPTE SERI este activ, călător, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi valoare.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.sapteseri.ro.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *