Shadow

Săptămâna Românească de la Lidl îi aduce pe „Căutătorii de Cămări” în casele românilor

Din 8 mai, clienții vor putea să descopere bunătățile tradiționale din Săptămâna Românească, în toate magazinele Lidl din țară. În plus, aceștia pot câștiga 10.000 de euro de la „Căutătorii de Cămări”.

Lidl aduce pe rafturile magazinelor brânzeturi cu tradiție, îndrăgite de români. Aceștia pot găsi caș afumat (7.99 lei), cu consistența și gustul pe care românii le recunosc cu ușurință, dar și brânză Horezu din lapte de oaie (5.99 lei), maturată minimum 5 luni și brânză de burduf (13.99 lei), făcută numai din lapte de oaie, după o rețetă specifică din Mărginimea Sibiului.

ciolan-dezosat-si-afumat
În gama Cămara Noastră, românii vor găsi și produse din carne, cum ar fi ciolan dezosat, afumat (2.49 lei). O specialitate tradițională din ciolan de porc dezosat, acesta este lăsat la afumat, până capătă o aromă apetisantă, condimentat apoi cu sare și usturoi. În plus, clienții pot alege tobă de casă (21.90 lei), preparată cu 75% carne de porc, în membrană naturală de vită, mușchi țigănesc feliat (4.49 lei). Sau pastramă de curcan crud-uscată (3.99 lei), o specialitate din carne de curcan lăsată la zvântat, cu conținut redus de grăsime și o aromă deosebită.

Pentru desert, negresa cu nucă (5.99 lei), o prăjitură preparată cu cacao fină, marmeladă de fructe și miez de nucă este o alegere delicioasă. În plus, poate fi savurată și în timpul postului. Totodată, sărățelele cu telemea (5.99 lei) sau saleurile cu mac (2.99 lei) sunt o gustare numai bună între mese, alături de un pahar de suc natural din mere, afine și mure (16.99 lei) românești.

Săptămâna Românească de la Lidl îi aduce pe „Căutătorii de Cămări” chiar la tine acasă

Fiecare român are în cămară cel puțin un preparat pe care nimeni nu îl mai gătește la fel ca el. Fie că este vorba despre zacuscă, gem sau murături, „Căutătorii de Cămări”, echipa de gurmanzi formată din Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, și-au setat misiunea de a descoperi rețeta care trebuie să ajungă pe mesele tuturor românilor. După ce vor vizita cămările selectate în urma jurizării, cel mai gustos preparat descoperit va ajunge pe rafturile magazinelor Lidl, iar câștigătorul va fi premiat cu 10.000 euro. Campania se desfășoară în perioada 1 martie – 30 iunie, iar mai multe detalii și regulamentul sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Lidl își invită clienții să descopere bunătățile tradiționale din Săptămâna Românească, începând cu 8 mai. Toate ofertele pot fi consultate aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *