free download 78 travel guides written by experts

Sanse reale de relansare a sectorului IMM prin proiecte si fonduri europene

Ne bucuram sa va informam ca interesul trezit de organizarea primului Salon de Solutii Practice pentru Investitii si Proiecte Europene, sub forma unei editii extraordinare a ciclului intitulat “Incubatorul de Proiecte si Afaceri Europene” este deja mai mare decat cel scontat. Deja au fost incheiate 24 de parteneriate media cu unele dintre cele mai relevante si patrunzatoare medii de informare si comunicare ce se adreseaza intreprinzatorilor mici si mijlocii, managerilor, expertilor din sectorul public si privat, consultantilor, partenerilor sociali, studentilor etc., interesati in relansarea sectorului IMM in Romania si accelerarea cheltuirii banilor europeni pe proiecte de investitii cat mai eficiente: Societatea Romana de Radiodifuziune, Radio Romania Actualitati, Radio Bucuresti, Radio Antena Satelor, Agentia de Presa “RADOR”, CalendarEvenimente.ro, Grupul de presa “Bursa”, NewsChannel.ro, ClubAfaceri.ro, GhiseulBancar.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, Finantare.ro, Afaceri.ro, Startups.ro, Comunicatii Mobile, BizCampus.ro, ComunicateMedia.ro, PRwave.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support.

Pe de alta parte, drept dovada a curiozitatii si motivatiei pe care o starneste evenimentul nostru, mentionam ca deja o parte din ambasadele si misiunile economice ale statelor europene reprezentate la Bucuresti au tinut sa fie prezente la inaugurarea lucrarilor pentru a facilita transferul de bune practici si schimbul de informatii cu participantii prezenti. La dezbaterea prilejuita de deschiderea lucrarilor vor fi prezenti importanti invitati care vor incerca sa estimeze in mod realist sansele de absorbtie ale fondurilor prevazute sa fie contractate pana la finele acestui an, precum si noi modalitati de a pune mai pregnant in valoare sprijinul financiar primit de Romania din partea FMI, BEI, BERD, Comisia Europeana etc.

Invitatii si lectorii provin atat din randul reprezentantilor autoritatilor de management/organismelor intermediare, cat si din acela al partenerilor: Lector Univ. Dr. Andreea VASS, Institutul National de Economie al Academiei Romane; Presedintele Knowledge Management Institute-Romania, Dl Octavian SERBAN, Certified Knowledge Manager; Seful Departamentul de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane, Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU; Presedintele Asociatiei de Stiinte Alternative, Prof. Univ. Dr. Carmen COSTEA; Directorul Executiv al Fundatiei Radio Romania, jurnalista Denise THEODORU; Rectorul Universitatii Romane de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea”, Prof. Univ. Dr. Ing. Lidia Cristea; Av. Vasile DELEANU, reprezentantul societatii “Deleanu Vasile-Avocati”; Presedintele PartNET, Dr. Iolanda MIHALACHE; Dl Jamil BENABDALLAH, Reprezentantul pentru Europa Centrala si de Est al Grupului “Détente Consultants” (Paris); Directorul General KVT Consulting, Dl Dragos VISINESCU; Directorul revistei “Comunicatii Mobile”, Dl Ion VACIU.

Sponsorul Oficial al evenimentului este Societatea “Deleanu Vasile-Avocati”, membra Warwick Legal Network (Londra). Sponsor tehnic: Phaeton Gala. PR& Lobby Consulting.

Cei interesati sa participe la acest eveniment unic pot consulta conditiile de inscriere si participare disponibile pe siteul www.HouseofEurope.ro. Mentionam ca termenul limita pentru inscrieri este data de 4 mai 2009, in limita celor 50 de locuri ramase disponibile. Pentru informatii detaliate, cei interesati ne pot contacta la tel./fax: 021.2304997 sau e-mail: eurolink@b.astral.ro.

Bucuresti, 23.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *