free download 78 travel guides written by experts

Sanatatea creaza imagine

În societatea de astăzi, aflată într-o permanentă schimbare a valorilor, există un element care capătă tot mai mult teren şi care considerat de specialişti ca fiind esenţa reuşitei în viaţă: IMAGINEA.

Datorită faptului că imaginea poate fi abordată din mai multe unghiuri, mă voi opri în acest articol asupra imaginii pe care o crează un corp sănătos. În acest caz, imaginea nu costituie un ambalaj, o cosmetizare cum este ea percepută, din păcate, de către un procent destul de ridicat de persoane, ci este un produs născut din interior, un produs al profunzimii corpului uman.

Majoritatea persoanelor care suferă de obezitate sau de probleme de greutate sunt greu acceptate de societate, iar în acest caz  recurg la cure drastice de slăbire sau diete nepotrivite, luate fară o informare în prealabil, cure care strică echilibrul organismului şi conduc la o serie de alte probleme cum sunt pierderea energiei, a vitalităţii, pierderea strălucirii pielii, a părului şi cel mai grav apariţia unor afecţiuni ale sistemului digestiv, cardio-vascular, muscular etc.

Supraponderalitatea, precum şi urmările menţionate mai sus denotă lipsa sănătăţii corpului şi conduce implicit la alterarea imaginii personale. Lipsa unei alimentaţii corecte, chiar şi în timpul curei de slăbire duce la fragilizarea organismului, la scăderea rezistenţei la stres, persoanele fiind tot mai sensibile si predispuse la depresii, o cură de slăbire neadecvată putând conduce în acest caz chiar la anorexie sau bulimie. Aceste perturbări ale comportamentului alimentar duc la pierderea încrederii în sine ceea ce înseamnă automat deteriorarea imaginii personale – ne creşte irascibilitatea, oboseala, zâmbim mai puţin şi încercăm să cosmetizăm lipsa de sănătate, când de fapt problema vine din interior.

Sănătatea crează imagine, dar pentru a slăbi sănătos avem nevoie de un ajutor suplimentar, de care putem beneficia acum apelând la sfatul medicilor parteneri în campania ReductoStart, campanie de informare asupra riscurilor obezităţii.
 
Medicii parteneri în campanie, provin din centre universitare din toată ţara şi oferă o consultaţie de specialitate gratuită tuturor persoanelor care s-au decis să slăbească sănătos.
Înscrierea în program se poate face accesând site-ul www.reductostart.ro, sau apelând Call Center-ul cu numărul de telefon cu tarif normal, 021-252.33.43.

Bucuresti, 28.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *