free download 78 travel guides written by experts

SANAKO si SIVECO Romania vor colabora pentru promovarea si dezvoltarea

de solutii educationale pentru secolul XXI

Cooperarea dintre SANAKO si SIVECO Romania urmareste dezvoltarea unui parteneriat durabil si distributia produselor educationale proprii, catre clienti din intreaga lume.
Continutul educational dezvoltat de SIVECO Romania (lectii multimedia  interactive de matematica, fizica, chimie, informatica, geografie si biologie  destinate elevilor din invatamantul preuniversitar) va fi de acum disponibil prin intermediul retelei de parteneri globali dezvoltata de compania SANAKO. Lectiile interactive vor fi de asemenea disponibile si direct prin intermediul magazinului online al companiei SANAKO. Continutul educational dezvoltat de SIVECO Romania va deveni astfel usor accesibil clientilor din intreaga lume.

Solutiile si continutul digital de clasa mondiala dezvoltate de SIVECO Romania, consolideaza oferta SANAKO, furnizand beneficii semnificative pentru clienti si oferind solutiilor SANAKO un important avantaj competitiv. De asemenea, acest parteneriat presupune completarea ofertei educationale a companiei SIVECO Romania, cu solutiile de predare live a limbilor straine si softul educational creat de SANAKO.

Bazandu-se pe o vasta expertiza in dezvoltarea de proiecte majore in sectorul educational, SANAKO si SIVECO Romania vor colabora pentru a oferi solutii inovatoare, pentru imbunatatirea rezultatelor invatarii atat in clasa de curs cat si in campusurile scolare, cu ajutorul resurselor interactive si a Internetului.

Partenerii si-au propus sa furnizeze clientilor solutii integrate complete de predare/invatare, care includ tehnologii educationale moderne, continut digital complex si servicii localizate destinate clientilor.

Juha Merinen, Executive Vice President in cadrul SANAKO, a declarat ca “parteneriatul strategic cu SIVECO – un jucator cheie pe piata creatorilor de continut educational interactiv de calitate –va sprijini alinierea procesului de invatamant la cerintele impuse de evolutia rapida a educatiei in secolul XXI. Obiectivul nostru este sa cooperam cu cei mai valorosi parteneri la nivel international si sa furnizam solutii si servicii cu valoare adaugata pentru clientii nostri. Suntem onorati sa anuntam acest parteneriat strategic pe termen lung, cu SIVECO. Consideram ca acest parteneriat va conduce la promovarea celor mai bune solutii destinate cadrelor didactice si elevilor, la nivel global.”

Florin Ilia, Vice President in cadrul SIVECO Romania adauga "SIVECO Romania este un nume de referinta la nivel mondial in dezvoltarea de continut educational interactiv. In prezent ne concentram pe dezvoltarea unei cooperari stranse, cu cel mai important furnizor de solutii educationale din lume, SANAKO. Sunt convins ca acest parteneriat strategic va aduce beneficii majore pentru clientii nostri si ca va permite ambelor parti sa puna bazele unor viitoare succese pe piata educationala globala.” 

Bucuresti, 26.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *