free download 78 travel guides written by experts

Saint-Gobain se află în TOP 100 cele mai inovatoare companii din lume pentru al nouălea an consecutiv

Pentru al nouălea an consecutiv, Saint-Gobain a fost desemnată drept una dintre cele mai inovatoare 100 de companii și instituții din lume, potrivit clasamentului realizat de Clarivate Analytics* “Top 100 Global Innovators”.

Clasamentul recent publicat se bazează pe patru criterii: numărul total de brevete, raportul dintre numărul total acordat şi cele depuse, scopul general al portofoliului de brevete și impactul acestora măsurat în funcție de numărul de referinţe.

„Saint-Gobain inovează în permanență alături de partenerii și clienții săi – fie că este vorba de startup-uri sau de companii consacrate – precum și cu mediul academic. Drept urmare, un produs din 4 vândut astăzi de Grup nu exista acum cinci ani.
Acest lucru încurajează competitivitatea și progresul permanent, iar pentru angajații noștri este o sursă de mândrie”, a declarat Pierre-André de Chalendar, Președinte – Director General al Grupului Saint-Gobain.

Saint-Gobain Top 100

Această distincție este o recunoaștere a importanţei majore pe care Saint-Gobain o acordă inovației, cercetării și dezvoltării. Totodată, recompensează expertiza și angajamentul demonstrate de echipele noastre din întreaga lume. De asemenea, arată determinarea noastră de a lansa în permanență pentru clienţii noștri soluții noi și variate care răspund provocărilor actuale legate de confort și stare de bine, responsabilitate, productivitate și performanță.

“Includerea noastră în acest clasament pentru al nouălea an consecutiv este o confirmare a succesului investiției constante în cercetare și în dezvoltarea unor produse și soluții de înaltă calitate.
Inovația este unul dintre cei mai importanți piloni ai Grupului Saint-Gobain, oferind valoare adăugată prin îmbunătățirea confortului oamenilor şi minimizarea impactului asupra mediului înconjurător,” a precizat Ovidiu Păscuțiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România.

Pentru dezvoltarea acestor soluții, Saint-Gobain deține opt centre transversale de cercetare și numeroase unități dedicate cercetării și dezvoltării, axate pe linii specifice de produse sau pe necesități regionale. Pentru protejarea și promovarea inovațiilor sale, Grupul depune aproximativ 400 de brevete în fiecare an.

* Thomson Reuters în trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *