free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat colaborarea mult asteptata dintre Katarina si Mark Azekko

Katarina colaboreaza cu Mark Azekko pe cel mai nou single – “Holding Hands”.

Cu un videoclip filmat la Neversea, “Holding Hands” imbina perfect nostalgia versurilor cu energia emanata de productia piesei.

“Holding Hands” a fost compusa in studiourile DeMoga Music de catre Katarina, Mark Azekko, Erik Frank, Robert Botezan, in timp ce productia piesei a fost realizata de Mark Azekko.”

“Mereu mi-a placut sa compun piese intr-un mediu relaxant sa fim cumva una cu vibe-ul piesei. Asa a fost si in cazul piesei “Holding Hands” – o simpla seara, ne-a adus la Neversea. Ma bucur de aceasta colaborare si sper sa va placa si voua”

Katarina X Mark Azekko - Holding Hands

Una dintre cele mai bune voci din industria muzicala, Katarina a debutat la 16 ani cu “Love Me If You Dare”. Timbrul aparte al artistei a atras rapid atentia, iar cel mai recent aceasta a colaborat cu Andrew Dum pe piesa “Take Me Home”.

Mark Azekko este producător și artist în echipa DeMoga Music din 2013, timp în care a produs mai multe number one-uri, printre care “Arme” (Amna feat What’s UP) și “Mi-ai luat mințile” (Andra). Printre artiștii alături de care a lucrat ca și producător se numără: DUB FX, Andrew Meller, Irie Mafia, Andra, Marius Moga, Morandi, Eneli, Tobi Ibitoye, What’s UP, Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Malin Johansson și INGA. A debutat ca artist în 2018 cu piesa “Insane” (feat Misha Miller), iar cel mai recent, acesta a colaborat cu Eneli și Tobi Ibitoye pentru single-ul “J’ai besoin de toi“.

“Sunt foarte mandru de aceasta piesa, fiindca totul a pornit de la o sesiune de creatie plina de inspiratie, in care am lucrat alaturi de Katarina si Erik Frank. Sunt foarte talentati si ma bucur ca am ocazia sa lucram impreuna la acest single care, sper eu, va ajunge la inimile oamenilor”, declara Mark Azekko.

Katarina X Mark Azekko – Holding Hands
Muzica: Dyer Florence Katarina, Tchatchoua Frank Erik, Moldoveanu Marian Catalin
Text: Dyer Florence Katarina, Tchatchoua Frank Erik, Botezan Robert
Producatori: Mark Azekko @DeMoga Music
Mix & Master: Mark Azekko
Published by: Roton Music Publishing, DeMoga Music Publishing
An: 2019
ISRC AUDIO: RO-ROT-19-17201
ISRC VIDEO: RO-ROV-19-17202
© & (P) 2019 ROTON MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *